banner388

Tonlarca sebzeyi boş araziye döktüler! Vatandaş isyan etti: "Bu nasıl bir insanlık?"

Boş bir araziye dökülen tonlarca sebzenin görüntüsünü paylaşan vatandaş, yapılan fırsatçılığa isyan etti.

Tonlarca sebzeyi boş araziye döktüler! Vatandaş isyan etti: "Bu nasıl bir insanlık?"

Boş bir araziye dökülen tonlarca sebzenin görüntüsünü paylaşan vatandaş, yapılan fırsatçılığa isyan etti.

07 Haziran 2022 Salı 15:55

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çekilen görüntülerde, tonlarca patlıcan, domates ve salatalığın döküldüğü görülürken, sebzelerin taze olması dikkatlerden kaçmadı.

Karşılaştığı manzara karşısında kameraya sarılan vatandaş, yeni fırsatçılık yöntemine isyan etti.

"HEMEN HEMEN HEPSİ YENİ DÖKÜLMÜŞ, TONLARCA VAR"

Gördükleri karşısında 'Bu nasıl bir insanlık?' diyen vatandaş, "Bugün 4 Haziran 2022 saat 16.00 suları, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde arazi bakarken, tesadüfi olarak bulduğumuz, gördüğümüz hainliğe buyrun gelin. Ben haberci değilim, gazeteci değilim, sıradan bir vatandaşım. Ürünlerin hemen hemen hepsi yeni dökülmüş burada ve burada kamyonlarca, tonlarca ürün var. Şu zor günler geçiren ülkemizdeki vatandaşların hakkını gasbetmek, çalmak. Bunu buraya dökeceğinize bedavadan vatandaşa dağıtın bir hayra girin, bu nasıl bir insanlıktır?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ensonhaber.com

Son Güncelleme: 07.06.2022 15:57
Anahtar Kelimeler:
SebzeBoş Arazi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2022-06-07 19:18:08

para etmiyor ne yapsın üretici , vatandaşmı var dağıtsınlar akp oy verirken düşünseydiler. gitsinler erdoğan dan istesinler parasız

Avatar
ahmet 2022-06-08 11:02:31

Ne yapacak çürük malzemeyi yiyecek varsa her gün atılıyor hallerden satışı olmadımı bırakın onları zincir marketlerde atıyor günü geçmiş çürümeğe yüz tutmuş sebzeleri ne yapacaklar başka