banner388

Taksici saldırıyı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör saldırısının incelemeye geldi.

Taksici saldırıyı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör saldırısının incelemeye geldi.

03 Temmuz 2016 Pazar 00:14
Taksici saldırıyı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlattı

Uyruğu Rus olan kadının ilk önce yaralandığını fark etmediğini söyleyen taksi şöförü onunda hayatını kurtardığını söyledi.

Terör saldırısının yaşandığı Atatürk Havalimanı’nda gelen ve saldırılan yerleri gözlemleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ardından havalimanı taksi durağının ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyareti esnasında, terör saldırısında yaralanan ve arkadaşlarının yanına gelen bir taksi şoföründen olay sırasındaki yaşananları dinledi.Bacağı sarılı şekilde olan taksi şöförü, yaralı olan bacağında halen mermi çekirdeğinin bulunduğunu ifade etti. Olayın yaşandığı sırada aracının yanında bulunduğunu söyleyen taksi şöförü terör saldırısını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlattı. İlk etapta yaralandığını fark etmediğini belirten taksi şöförü olay sırasında yaşadıklarını şöyle ifade etti; “Felaketti, çok kötüydü. Yaralandığımın farkında bile değildim. İlk olarak bir arkadaşımı kurtardım, araba içine aldım daha sonra  ilerlemeye başladım daha sonra ilerlerken yerde Rus bir bayanı yatarken gördüm, yardım çağrısı yapıyordu ardından İnip onu da arabaya aldık. O ara tüm taksi şöförleri alabildiğince yaralı alıp çıkmaya çalıştı”.

“Bunlar islam ile bağdaştırılamaz”
Ziyaret sonrasına taksi şöförleri ile kısa bir diyolog gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, tekrar tekrar söylediği sigara bırakılması çağrısını dile getirdi. Terör olayının kendilerini derinden etkilediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunların İslam ile bağdaştırılamaz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra bulunduğu yerden ayrıldı. 

Son Güncelleme: 03.07.2016 00:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.