banner388

Sosyal medya yeniden düzenleniyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medyanın kapatılmasına yönelik açıklama yaptı.

Sosyal medya yeniden düzenleniyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medyanın kapatılmasına yönelik açıklama yaptı.

09 Temmuz 2020 Perşembe 20:47
Sosyal medya yeniden düzenleniyor

KAPATILMAYACAK AMA...

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medyanın kapatılmasına yönelik bir planın söz konusu olmadığını fakat düzenleme için uzlaşma ortamı oluştuğunu söyledi.

Son günlerde çok konuşulan  'sosyal medya' konusu düzenlemesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan açıklama geldi.

Gerçek hayatta suç olan her şeyin sanal hayatta da suç olduğunu söyleyen Kalın, sosyal medyanın kapatılmayacağını fakat düzenleme konusunda düzenleme yapılacağını söyledi.

Kalın, "Sosyal medyanın kapatılması diye bir plan yok ama düzenlenmesi gerektiği konusunda artık bir konsensüs oluştu. Burası 'Gerçek hayatta suç olan sanal hayatta da suçtur' ilkesiyle hareket edilmesi gereken bir alandır.Sosyal medyanın kapatılması diye bir plan yok ama düzenlenmesi gerektiği konusunda artık bir konsensüs oluştu." diye konuştu. Ayasofya'nın İbadete açılmasına yönelik tartışmalara da değinen Kalın, "İbadete açılması, tarihi dünya mirası kimliğinden bir şey eksiltmez.Daha fazla insan orayı ziyaret edebilir." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
toruntay 2020-07-09 22:34:21

yıl 2020 türkiyenin uğraştığı şeylere bak

Avatar
dasdsada 2020-07-09 22:15:29

sanki kapatabilecek gücünüz varda, kapatmıyorlarmış mış.
aklınızı başınıza alın, bir yazılım güncellemesine bakar, çöp ederler elinizdeki o filtre cihazları donanımları, sonra giren çıkanın haddi hesabı olmaz, herşeyin bedelini ödersiniz!!!!

Avatar
nadir seckin 2020-07-10 04:28:21

Ayasofya da zaten ibadet yapiliyor...amac gundem degistirmek aaaa kusa bakin ekonomi tikirinda....her sey yolunda ....

Avatar
kapatın 2020-07-09 22:06:01

alayını kapatın gitsin kimin ne işine yarıyor, hep fasa fiso

Avatar
cavidan tore 2020-07-10 16:59:18

artik nefes almak icin bile izin alacagiz..isler kotu kimse duymasin.....hissssst susun bak keserim kablonuzu..giderayak...