banner388

Sokakta bunu yapmanın artık cezası var

İstanbul Samatya sahilinde bir vatandaşa kesilen ceza, sosyal medya başta olma üzere pek çok yerde tepki çekti. Ali Neşet isimli vatandaşa sokakta öpüştüğü gerekçesiyle 109 TL para cezası kesildi.

Sokakta bunu yapmanın artık cezası var

İstanbul Samatya sahilinde bir vatandaşa kesilen ceza, sosyal medya başta olma üzere pek çok yerde tepki çekti. Ali Neşet isimli vatandaşa sokakta öpüştüğü gerekçesiyle 109 TL para cezası kesildi.

03 Ekim 2017 Salı 12:39
Sokakta bunu yapmanın artık cezası var

İstanbul Samatya sahilinde bir vatandaşa çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle kesilen 109 lira para cezası günün en çok konuşulan olayları arasında yer aldı. 


Demokrat Haber sitesinin haberine göre, Ali Neşet adlı genç Twitter hesabından, "Sokakta öpüşmekten 109 lira ceza yedim" paylaşımında bulundu.
 

İŞTE ​ALİ NEŞET'İN TWETTER PAYLAŞIMI

"Arabaya bindirene kadar Google'a bak öpüşmenin cezası var diyen memur, kendi bakıp bulamayınca rahatsız etmek diye dayattı işlem yaptı. Çevreye rahatsızlıkmış, "tutanağa rahatsızlık değil öpüşmek diye yaz" dedim, nasıl yazayım dedi, kucağına kızı oturtmuş öpüyorsun diye delirdi. ​Soruları ben sorarım ben polisim diyor, Amerikan suç filmi sanki. Soru soramaz, ukalalık yapamaz, öpüşemez, polise cevap veremezsiniz."


Ali Neşet, ayrıca kesilen cezanın tutanağını da paylaştı:



Ali Neşet'in paylaşımı sosyal medyada tepkilere neden oldu. Bazı vatandaşlar ise hukuki olarak destek oldu.


Ercan Ateş adlı kullanıcı, "Sulh Ceza Hakimliğine itiraz et. Cezanın kaldırılması lazım. Çünkü 37.madde mal ve hizmet satmak için rahatsız etmeyi düzenler. 15 gün süren var. Olay yerinin bağlı olduğu adliyenin Sulh ceza hakimliği bakar" paylaşımında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erkan 2017-10-03 13:23:31

Ceza az böylelerine, toplum içinde AİLE denen bir yapı var saygı duymak lazım.. piknik yerlerine gidesi gelmiyor insanın. (kovmasak!!! gitmiyorlar ne ar var, ne utanma, ne namus maalesef) denetim yapılarak insanların birbiriyle muhatap edilmemesi lazım!

Avatar
Samsunlu 2017-10-03 14:09:31

Sokakta öpüşülür mü?? Memur haklı çocukta var sokakta kötü örnek

Avatar
Ramazan 2017-10-03 15:52:03

Edep bitince...

Avatar
Misafir06 2017-10-03 23:50:30

Biz bakmaya utanıyoruz. Onlar yapmaya utanmıyorlar. Biraz edep ya hu. Memur doğru olanı yapmış bence.

Avatar
şevket 2017-10-04 08:21:37

böylelerine meydan dayağı atacaksın
bu gün meydanda bunu yapan yarın ne yapmaz
şair : ille edep ille edep demiş
namus haya utanma olmayınca sokaklara dökilüyorlar

Avatar
erkek 2017-10-04 08:22:27

öpüşen Oğlan ın da.
yanındaki kızında (kadın) ahlakı iflas etmiş.
ahlak kanunu uygulanmalıydı ..

Avatar
İsmi lazım değil 2017-10-05 19:24:05

O zaman sokakta sigara da içmeyin malum çocuk var sokakta.rahatsız oluyorsanız bakmayın kardeşim insanların ahlak bekçiliği size mi kaldı.ne kadar basit şeylerle uğraşılıyor.iki kitap al eline oku deseler kimse okumaz, sen oku çocuğunda sende feyz alsın oda okusun deseler ben sevmiyorum kitap okumayı diyen milyonlarca insan var.ama öpüşmüşya sokakta çok iş olmuş lütfen sokakta öpüşmeyin arkadaşlar ve hatta el elede sakın tutuşmayın çocuk var.