banner388

Sinop'ta korkunç kaza: 1 ölü 3 yaralı

Sinop'ta meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Sinop'ta korkunç kaza: 1 ölü 3 yaralı

Sinop'ta meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

24 Temmuz 2017 Pazartesi 09:36
Sinop'ta korkunç kaza: 1 ölü 3 yaralı

Sinop'ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı. Kaza, Boyabat-Kastamonu istimatinde gerçekleşti.


Kaza ile ilgili edinilen bilgiye göre Boyabat'tan Kastamonu istikametine gitmekte olan 20 yaşındaki Volkan Ç. yönetimindeki 37 DP 248 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda güvenlik şeridinde seyreden traktöre çarptı. Otomobil, çarpmanın etkisiyle takla attı.


Kazada, otomobilde bulunan 24 yaşındaki Mehmet S. olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Volkan Ç. ile birlikte 17 yaşındaki Onu K. ve 22 yaşındaki Onur Ç. ise yaralandı. 


Yaralılar ambulansla Boyabat Devlet Hastanesine gönderilirken kazada hayatını kaybeden Mehmet S.'nin çarşamba günü askere gitmek için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 24.07.2017 09:41
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSinop
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.