banner388

Sezai Karakoç hayatını kaybetti...

Şair, yazar ve fikir adamı Sezai Karakoç, 88 yaşında hayata veda etti.

Sezai Karakoç hayatını kaybetti...

Şair, yazar ve fikir adamı Sezai Karakoç, 88 yaşında hayata veda etti.

16 Kasım 2021 Salı 19:29
Sezai Karakoç hayatını kaybetti...

Şair ve yazar Sezai Karakoç, 88 yaşında hayatını kaybetti. Karakoç'un yaşamını yitirmesinin ardından siyasilerde baş sağlığı diledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fikirleriyle nesillere yol gösteren, edebiyatımızın, düşünce dünyamızın, ülkemizin büyük mütefekkiri, "Diriliş Şairi" Sezai Karakoç Beyefendi'nin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Milletimize başsağlığı diliyorum" sözlerine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın paylaştığı mesajında, "Diriliş şairi Üstad Sezai Karakoç rahmet-i Rahman'a kavuştu. Örnek bir hayat, sağlam bir fikir örgüsü ve büyük bir edebî miras bıraktı geride. Mevla mekanını cennet, makamını âli, ruhunu şâd eylesin." ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Sezai Karakoç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.