banner388

Servis midibüsünün freni patladı: 4 ölü, 2 yaralı

Karabük'te servis midibüsü kaza yaptı. Yaşanan korkunç kazada 4 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.

Servis midibüsünün freni patladı: 4 ölü, 2 yaralı

Karabük'te servis midibüsü kaza yaptı. Yaşanan korkunç kazada 4 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.

22 Ocak 2018 Pazartesi 10:18
Servis midibüsünün freni patladı: 4 ölü, 2 yaralı

Karabük'te yaşanan korkunç kazada, Karabük Demir Çelik Fabrikası (KARDEMİR) AŞ. işçilerini taşıyan servis otobüsünün freni boşalması sonucunda kontrolden çıkarak bir eve çarparak durabildi. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı. Midibüs içerisinde sıkışan işçi ve şoförün cansız bedeni yaklaşık 2.5 saatlik çalışma sonucunda çıkarılabildi.

Kazadan yaralı olarak kurtulan Kamil Ünal ve İsmet Küçükzoroğlu, sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken Küçükzoroğlu’nun hayati tehlikesin devam ettiği belirtildi.


VALİ ÇEBER İNCELEMELERDE BULUNDU

Karabük Valisi Kemal Çeber ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, kaza yerinde incelemelerde bulundu ve bilgi aldı. Çeber, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "KARDEMİR'e işçi getiren midibüs tahminlerimize göre frenlerinin boşalmasıyla yoldan çıkarak eve çarpıyor. Kazada beton blok altında kalan 4 kişi öldü. Birinin durumu ağır 2 yaralın hastanede tedavi altında. Bütün ekiplerimiz AFAD, UMKE, Polis, itfaiye hepsi burada gerekli çalışmaları yapıyoruz. Başımız sağ olsun, üzgünüz" dedi.



Kazada hayatlarını kaybeden Şükrü Parlakçı, Saffet Toğlu, Osman Özdemir ve Yasin Çelikkafa’nın cansız bedenleri çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı. Yapılan açıklamada kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
Karabük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.