banner388

Şehidin vasiyeti yerine getiriliyor

Afrin’de devam eden operasyonlarda şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın vasiyeti yerine getiriliyor.

Şehidin vasiyeti yerine getiriliyor

Afrin’de devam eden operasyonlarda şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın vasiyeti yerine getiriliyor.

12 Şubat 2018 Pazartesi 19:59
Şehidin vasiyeti yerine getiriliyor

Afrin’de ‘Zeytin Dalı’ operasyonu kapsamında bulunan Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik hain teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın vasiyeti olan ‘Anneme o istediği evi alsınlar’ sözü yerine getiriliyor.

Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, bir iş adamının şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın vasiyetindeki annesine istediği evi Safranbolu’dan hemen almak için kendisini aradığını söyleyerek, “Bir iş adamı herkes gibi basından şehidimizin vasiyetini okumuş ve beni telefonla arayarak söz konusu evi şehidin ailesine almak istediğini söyledi. Ben de şehidin babası İsmail Bey ile temasa geçtim ve olurlarını aldım. İsminin gizli tutulmasını isteyen söz konusu iş adamımızı aradım, Türk Kızılayı aracılığı ile Safranbolu’dan evi almak istediğini ifade etti. Safranbolu Kaymakamımız da konuyu takip edecek. Şehidimizin vasiyetinin yerine getirilmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Bir kez daha şehidimize rahmet ve minnet duygularımı ifade ediyor, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şehitVasiyetAfrin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet çakır 2018-02-13 17:03:54

ALLAH CC RAZI OLSUN HER KİMSE O İŞ ADAMINDAN İŞTE VATAN BAYRAK SEVERLİK BUDUR..