banner388

Sakarya'da vahşet! 9 aylık hamile kadına tecavüz...

Sakarya'da 2 kişi, kavgalı oldukları Suriye uyruklu komşularının karısı ve oğlunu kaçırdı. 9 aylık hamile kadına önce tecavüz edip ardından başını taşla ezerek öldüren, 11 aylık oğlunu ise boğarak öldüren zanlılar suçlarını itiraf ederek tutuklandı.

Sakarya'da vahşet! 9 aylık hamile kadına tecavüz...

Sakarya'da 2 kişi, kavgalı oldukları Suriye uyruklu komşularının karısı ve oğlunu kaçırdı. 9 aylık hamile kadına önce tecavüz edip ardından başını taşla ezerek öldüren, 11 aylık oğlunu ise boğarak öldüren zanlılar suçlarını itiraf ederek tutuklandı.

07 Temmuz 2017 Cuma 17:47
Sakarya'da vahşet! 9 aylık hamile kadına tecavüz...

Sakarya'da meydana gelen kan donduran olayda 9 aylık hamile kadına tecavüz ettikten sonra yanındaki 10 aylık bebeğiyle birlikte vahşice öldüren zanlılar adliyeye getirildi. Zanlıların adliyeye getirildiği sırada gergin anlar yaşandı.


Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde Suriye uyruklu 20 yaşındaki 9 aylık hamile Emani Al Rahmun ve 11 aylık oğlu Halaf Al Rahmun, komşuları Birol K. ve Cemal B. tarafından kaçırıldı. Hamile genç kadın tecavüz edildikten sonra başı taşla ezilerek, 11 aylık oğlu ise boğularak öldürüldü. Vahşeti gerçekleştiren kişilerin, eşi ve oğlu öldürülen Halid Al Rahmun'un mesai arkadaşları oldukları belirlendi.


DHA'da yer alan haberinde, Kaynarca Birlik Mahallesin'nde orman alana götürülerek tecavüz edilen, sonrasında ise başı taşla ezilerek öldürülen kadın ile 11 aylık oğlunun boğularak öldürülmesi ile ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 1 yıl önce Suriye'den Türkiye'ye gelen 27 yaşındaki Halid Al Rahmun, çalıştığı tavuk kesimhanesinden evine geldiğinde kapının kırık, karısı ve oğlunun da evde olmadığını görünce polise haber verdi. Halid Al-Rahmun, polise yaptığı şikayette, "Eşim ve oğlum evde yok. Çalıştığım tavuk kesimhanesinde Birol K. Cemal B. ile tartışmıştım. Gece mesaisinde erkenden ayrıldılar" ifadelerine yer verdi.


İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Suriyeli aile ile aynı apartmanda oturan 22 yaşındaki Cemal B. ve 35 yaşındaki Birol K. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, polisteki ifadelerinde evin kapısını levyeyle kırdıktan sonra Emani Al Rahmun ve çocuğunu kaçırdıklarını, tecavüz edip öldürdüklerini itiraf ettiler. Ormanlık alanda inceme yapan jandarma ekipleri, 9 aylık olan ve bugün doğum yapmak için hastaneye gidecek olan kadın ile oğlunun cansız bedeline ulaştı.


Şüpheliler, Kaynarca'dan Adapazarı'na getirilerek Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde sorguya alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Birol K. ve Cemal B. Kaynarca Adliyesi'ne sevk edildi.


"TECAVÜZ EDİLİĞİNİ SÖYLEMEYİN"


Acı haberi alan Halid Al-Rahmun, Suriye'deki akrabalarının eşine tecavüz edildiğini öğrenmemeleri için ilk aşamada gizli tutulmasını isteyerek, "Kesinlikle tecavüz edilip öldürüldü demeyin, trafik kazasında öldü diye söyleyin" dedi.

CENAZELER SURİYE'YE GÖNDERİLECEK

Öldürülen Emani Al Rahmun ile oğlu Halaf Al Rahmun'un cenazeleri yarın Suriye'nin Idlib kentine gönderilecek.


ADLİYEDE GERGİNLİK

Vahşeti gerçekleştiren zanlıların adliyeye sevk edildiği sırada gergin anlar yaşandı. Vatandaşlar 'idam isteriz' diye bağırıken güvenlik güçleri kalabalığı güçlükle sakinleştirdi.

TUTUKLANDILAR!

Sakarya'da Suriyeli'yi 9 aylık hamile kadını ve 10 aylık bebeğini vahşice katleden zanlılar Birol K. ve Cemal B. tutuklandı.

Son Güncelleme: 07.07.2017 19:45
Anahtar Kelimeler:
SuriyeTecavüzSakarya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karagüzel 2017-07-07 18:09:48

Sayın Erdoğan idam önüme gelirse imzalarim dedi, çark etti gibi, sırf idam gelir diye evet dedim.

Avatar
e 2017-07-07 19:29:45

serefsizler Allah belanizi versin sizin ailenize yapilsa ayni pislik ne yaparsiniz acaba

Avatar
Didis55 2017-07-07 23:16:00

İdam edin adi mahlukatları

Avatar
zubeyde 2017-07-08 00:01:11

Allah belanızı versin ne gelirse zaten ya akrabadan yada en yakın kişiden gelir.idam istiyoruz yeter artık tecavüzcüler ceza olaeak idam alsın bu garibanların suçu ney bu gün onlara yarın bizim başımıza gelcek Allah korusun.

Avatar
rizaosman 2017-07-07 18:04:50

Tüh yaziklar olsun başkada bişey diyemiyorum.

Avatar
Konuu 2017-07-07 21:51:01

Al işte böle pislikleri barındırıyoruz yarın ülkemize nelere yer acıyoruz.bunlar insan olsa suriyede savaşılar yoldas olurlar adamların keyfı yerınde adaleti barısı isteyenler türkmenler bunlar nerden geldıklerı bellı olmayan o çocukları

Avatar
fatime 2017-07-08 21:42:23

Belasini versin Allah ne istetiniz digmamis bebekten ve 11aylik bebekten idam etsinler