banner388

Rıdvan Dilmen Eleştirilere Yanıt Verdi

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, köşe yazısında 'referandum kampanyası' hakkında kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Rıdvan Dilmen Eleştirilere Yanıt Verdi

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, köşe yazısında 'referandum kampanyası' hakkında kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

09 Şubat 2017 Perşembe 09:22
Rıdvan Dilmen Eleştirilere Yanıt Verdi

İşte Rıdvan Dilmen'in Sabah gazetesindeki köşesinden yazdıkları:

"Düşündüm, 'Recep Tayyip Erdoğan Türk Sporu için ne yaptı?' diye. Türkiye'de futbol yayın ihalesi 2,5 milyar dolar +KDV olmuş. Eder mi bu kadar sorun varken? Katar olmasaydı bu parayı kim verirdi? Cumhurbaşkanı'nın siyasi ilişkileri sayesinde oldu. Kimse hayal görmesin. Atıp tutmasın! Cumhurbaşkanı olmasa bu rakamın çıkma ihtimali sıfırdı… İhale 7 dakika değil, 7 saniye sürdü. Benim babam İşçi Partili'ydi. Ben 7 yaşımda bildiri dağıtırdım. Tayyip Bey'i tanıdım, yaptığı işlere baktım. Bir sosyal demokratın Tayyip Bey'i sevme hakkı yok mu? Tayyip Bey'i sevenin Atatürk'ü sevme hakkı yok mu? Ben Atatürk'ü çok seviyorum. Kimsenin tekelinde değil bu.1995-96 yılında jübile yaptım. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı ben üç defa gömüştüm. Bir top oynadık, bir de bir yerde karşılaştım. Bir belediye başkanı olarak bana hediye vermiştir. Hala evimde saklarım. 10 yıl önce ailesiyle tanıştım. Çok sevdiğim kardeşi ve eniştesi ile tanıştım. Hayatlarında iyilikten başka bir şey yok. Allah herkese öyle dost-arkadaş nasip etsin. Annem öldüğünde onlar yanımdaydılar. Çocukluk arkadaşlarımın siyasi görüşü farklı olabilir. Annemin cenazesine gelmeyebilirsin ama çocukluk arkadaşım bana hakaret ederken, Cumhurbaşkanımız, ailesini yolladı, yanıma geldiler. Hastalandım, yanımda yattılar, haftanın 5 günü beni aradılar."

Kaynak:Sabah

Anahtar Kelimeler:
ErdoğanRıdvan Dilmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.