banner388

Reina'daki Saldırıyı O Örgüt Üstlendi!

Yılbaşı gecesi düzenlenen kanlı saldırıyı IŞİD Üstlendi.

Reina'daki Saldırıyı O Örgüt Üstlendi!

Yılbaşı gecesi düzenlenen kanlı saldırıyı IŞİD Üstlendi.

02 Ocak 2017 Pazartesi 11:29
Reina'daki Saldırıyı O Örgüt Üstlendi!

Reuters haber ajansı, İstanbul Ortaköy'deki Reina adlı eğlence mekanında 39 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı IŞİD'in üstlendiğini duyurdu. IŞİD'in saldırıyı 'Hilafet askerlerinden bir kahraman, Hristiyanların şirk bayramlarının  kutlamalarını yaptığı en meşhur gece kulüplerinden birini yerle bir etti.' sözleriyle üstlenirken, ayrıca Türkiye'yi de şu sözlerle tehdit etti:
"O, bu eylemi, Allah'ın dininin intikamını almak ve Mü'minlerin Emiri'nin haçlıların hizmetçisi Türkiye'nin hedef alınması ile ilgili çağrısına icabeten gerçekleştirdi. Muvaffakiyeti ve inayeti için Allah'a hamdolsun. Mürted Türk hükümeti şunu bilsin ki; uçaklarıyla ve top atışlarıyla dökülen Müslümanların kanları, Allah'ın izni ile kendi yurdunda ateşi tutuşturacaktır. Allah hükmünde galip gelendir.'

İşte o açıklama:


 

Son Güncelleme: 02.01.2017 17:08
Anahtar Kelimeler:
Reina Saldırı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.