banner388

Orduspor maçında skandal görüntüler

Orduspor yeni açılan stadında ilk karşılaşmaya çıktı. Maç sırasında ise skandal görüntüler ortaya çıktı. Maçta konfeti atılmasıyla vatandaşlar konfetilerin arasında Kuran-ı Kerim sayfaları olduğunu fark etti.

Orduspor maçında skandal görüntüler

Orduspor yeni açılan stadında ilk karşılaşmaya çıktı. Maç sırasında ise skandal görüntüler ortaya çıktı. Maçta konfeti atılmasıyla vatandaşlar konfetilerin arasında Kuran-ı Kerim sayfaları olduğunu fark etti.

24 Ekim 2021 Pazar 10:20
Orduspor maçında skandal görüntüler

Vatandaşların fark etmesiyle polise ve yetklilere haber verildi. Ordu Valiliği ve Orduspor Kulübü'nden konuyla ilgili açıklama yapıldı.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Ordu Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Yeni Ordu Stadyumunda 23 Ekim 2021 Tarihinde oynanan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği SK - Kırıkkale Büyük Anadolu Spor 3. Lig futbol müsabakasının 52. dakikasında sahaya atılan konfeti ve kağıtlar arasında Kuran'ı Kerimden ayetler yazılı ve Türk Bayrağı parçaları görülmesi üzerine Emniyet Müdürlüğümüzce olayla ilgili tahkikat ivedi yapılmış;

Ş.Ö isimli Forza Fidangör taraftar grubu lideri tarafından orta ve lise öğrencilerinden kullanmadıkları ders kitaplarını getirmelerini istedikleri, öğrencilerin bu kitapları C.D ve Ü.T isimli şahıslara getirerek teslim ettikleri, bu iki şahsın da toplanan kitapları B.M. isimli şahsa teslim ettikleri ve iki ayrı matbaada kestirerek konfeti haline getirdikleri tespit edilmiştir. İlgili 4 şahıs kısa sürede gözaltına alınmış olup konu ile ilgili adli ve idari tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

"KURAN-I KERİM SAYFALARI OLDUĞU TESPİT EDİLMİŞTİR"

Orduspor Kulübü'nden de olayla ilgili yapılan açıklamada 

"Maçın 52. dakikasında konfeti atılmıştır. Orduspor tribünlerinden gelen herkesin bildiği ve katıldığı bu görsel etkinlikte ne yazık ki bu akşam oynadığımız maçta istenmeyen görüntüler oluşmuştur. Taraftar grubumuz tarafından konfeti parçalarında Kuran-ı Kerim sayfaları olduğu tespit edilmiş, bu bilgi tarafımıza iletilmiştir. Taraftar grubumuzun dini değerlerimize yapılan bu saygısızlığa karşı bu durumu gündeme getirmesi bir yana ayrıca konu hakkında da soruşturma başlatılması için emniyet güçlerine destek olmuşlardır.

Şehrimize, takımımız üzerinden halkımızı kutuplaştırmaya çalışan bir kitlenin varlığı herkes tarafından bilinmektedir. Ordulu ve Ordusporlu olan herkesin, emniyet güçlerimiz tarafından olay sonuçlandırılana kadar sağduyulu olması gerekmektedir. Konunun incelenmesi ve açığa çıkartılmasında emniyet güçlerimizle birlikte hareket eden, her türlü bilgiyi emniyete ileten taraftarlarımıza, konunun yayılarak gündeme gelmesinde emeğe geçen halkımıza teşekkür ederiz. Yapılan her kötülüğe karşı iyilikle gitmeye devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 24.10.2021 10:35
Anahtar Kelimeler:
OrduOrdu HaberOrduspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Furkan 2021-10-24 16:33:07

Birleşik arap emirlikleri veliahtı kadar olamıyoruzIlişkimiz basınla.