banner388

Nazlıgül Daştanoğlu olayındaki yeni gelişme

İntihar ederek yaşamını yitiren Üsteğmen Nazlıgül Daştanoğlu olayı hakkında yeniden incelemeler başladı.

Nazlıgül Daştanoğlu olayındaki yeni gelişme

İntihar ederek yaşamını yitiren Üsteğmen Nazlıgül Daştanoğlu olayı hakkında yeniden incelemeler başladı.

10 Temmuz 2017 Pazartesi 19:48
Nazlıgül Daştanoğlu olayındaki yeni gelişme


Üsteğmen Nazlıgül Daştanoğlu olayı hakkında konuşan annesi Nevin Tuna kızının bilerek intihara yönlendirildiğini iddia etti. FETÖ ile temasları olduğu ortaya çıkarılan dönemin komutanı hakkında savcılık yeni iddianame hazırladı.


15 Temmuz sonrası meslekten men edilen Nazlıgül Daştanoğlu'nunintiharı hakkında yeni gelişmeler sahneye çıkıyor. Nazlıgül'ün çalıştığı dönemde Kayseri 12. Hava Ulaştırma Komutanı olan Mehmet Cahit Bakır hakkında dava açıldı. Dubai'de yakalanan Bakır hakkında sacvcılığın hazırladığı iddianame dikkat çekti.


Nazlıgül'ün annesinin tanık olarak verdiği ifadede kızına kumpas kurulduğunu iddia etti. Kızının çalıştığı dönemde bilgisayarına kasıtlı olarak cinsel içerikli mesajlar gönderildiğini savundu. Kızının yaşanan bu olaylar sonrasında meslekten men edildiğini belirtti. Nazlıgül'ünde bu olanların ardından daha fazla dayanamayarak intihara sürüklendiğini açıkladı. Cahit Bakır ve beraberindeki komutanların bu intihardan sorumlu olduğunu anlattı.

Ayrıca aynı iddianamede ifade veren gizli tanık'ın söyledikleri  acılı annenin anlattıklarını doğruladı.Kayıtlara göre Cihat Bakır'ın kardeşlerinin FETÖ'den firari halde bulunan Hidayet Karaca, Tuncay Delibaş gibi sanıklar ile telefon konuşmaları ortaya çıkarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.