banner388

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den seçim sonrası ilk görüşme!

Kaybedilen genel seçimlerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ilk kez bir araya geldi

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den seçim sonrası ilk görüşme!

Kaybedilen genel seçimlerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ilk kez bir araya geldi

13 Temmuz 2023 Perşembe 19:07
Kılıçdaroğlu ve Akşener'den seçim sonrası ilk görüşme!

Kılıçdaroğlu, Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi'nde ziyaret etti. İki liderin gülümsediği anlar objektiflere yansırken, Akşener geçtiğimiz haftalarda, "CHP'den 15 milletvekili istedik, en büyük pişmanlığımdır. Bedelini ödeyemedik." demişti. Akşener'in bu sözleri, "İYİ Parti Millet İttifakı'ndan ayrıldı" iddialarını da beraberinde getirmişti.

SEÇİMLERDEN SONRA İLK KEZ BİR ARADALAR

Millet İttifakı'nın ana omurgasını oluşturan CHP ve İYİ Parti'nin liderleri Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerinin ardından ilk kez bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. İYİ Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede Kılıçdaroğlu'na Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da eşlik etti.

AKŞENER, KILIÇDAROĞLU'NU KARŞILAMADI

Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'ne girişinde partinin kurmayları tarafından kapıda karşılandı. Akşener'in Kılıçdaroğlu'nu karşılamaması dikkat çekti.

GÜLÜMSEYEN ANLAR DİKKAT ÇEKTİ

Görüşmeden ilk fotoğraflar da geldi. Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

"BEDELİNİ ÖDEYEMEDİK" 

Millet İttifakı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığında girmişti. Kılıçdaroğlu'nun seçimleri kaybetmesinin ardından Akşener'le aralarında soğuk rüzgarlar esmişti. Meral Akşener geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, "CHP'den 15 milletvekili istedik, en büyük pişmanlığımdır. Bedelini ödeyemedik. Ömer Seyfettin'in 'Diyet'ine döndü bu iş" demişti. Akşener'in bu sözleri, "Millet İttifakı dağıldı" iddialarını da beraberinde getirmişti.

Kaynak:HABERLER.COM

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.