banner388

Kayıp kız çocuğunun cesedine ulaşıldı

Tokat’ta 2 gün önce kaybolan 10 yaşındaki Handan Yıldız’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Kayıp kız çocuğunun cesedine ulaşıldı

Tokat’ta 2 gün önce kaybolan 10 yaşındaki Handan Yıldız’ın cansız bedenine ulaşıldı.

20 Haziran 2017 Salı 14:43
Kayıp kız çocuğunun cesedine ulaşıldı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde hayvan otlatırken kaybolan 10 yaşındaki Handan Yıldız, baraj kenarında ölü olarak bulundu.


Olayla ilgili gelen bilgiye göre İstanbul’da ikamet eden Yeter-Güven Yıldız çiftinin iki çocuğundan biri olan Handan, annesi ve kardeşi ile birlikte yaz tatili için Tokat’ın Erbaa ilçesine geldi. Erbaa ilçesine bağlı Narlıdere köyünde babaannesi ile keçi otlatan küçük kız Pazar günü kaybolmuştu.


Köylüler aramalardan sonuç alamayınca durumu Erbaa İlçe Jandarma Komutanlığına bildirdi ve bölgeye Tokat ve Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Ordu Emniyet Müdürlüğü bağlı dalgıç polisler gönderildi.


2 gün süren arama çalışmaları sonrasında Handan Yıldız’ın cansız bedenine ulaşıldı. Kayıkla barajda açılan dede Mustafa Yıldız, Çakır Bolat ve Veysel Bolat, Handan’ın cesedini keçi otlattıkları yerin 200 metre uzağında suda buldu. Tekneyle kıyıya çıkarılan küçük kızın cesedi Erbaa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, yaşanan olayla ilgili olarak, "Bugün su altı arama ekipleri de geldi. Sabah 9.30 sıralarında Handan kızımızın cansız bedenine ulaşıldığı haberi geldi" dedi.


Küçük kızın eve dönerken patika yoldan yaklaşık 4 metre yükseklikteki yamaçtan baraj gölüne düştüğünden şüpheleniliyor. Handan Yıldız’ın babasının İstanbul’da cezaevinde olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 20.06.2017 14:48
Anahtar Kelimeler:
TokatHandan Yıldız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.