banner388

Karadeniz'e şehit ateşi düştü

Isparta'da düşen askeri uçakta şehit olan 2 askerin Ordulu olduğu öğrenildi.

Karadeniz'e şehit ateşi düştü

Isparta'da düşen askeri uçakta şehit olan 2 askerin Ordulu olduğu öğrenildi.

17 Ocak 2018 Çarşamba 18:03
Karadeniz'e şehit ateşi düştü

Eskişehir'den kalkan CASA tipi askeri eğitim uçağı Isparta Yalvaç'ta düştü. Kazada 3 asker şehit düştü. Şehit olan askerlerden Binbaşı Ümit Karamustafa'nın Ordu-Fatsa, Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı'nın ise Ordu-İkizce nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.


Kazanın ardından Isparta Valiliği ve TSK'dan açıklama gelmişti.


Isparta Valisi Şehmus Günaydın yaşanan kaza ile, "2'si pilot biri teknisyen 3 asker şehit oldu. Uçak 14.30'da düştü, ekipler bölgeye sevk edildi. Sapa bir yer olduğu için ulaşım zor" açıklamasında bulundu.

 TSK'dan yapılan açıklamada ise, "Uçakla irtibat saat 12.50 civarında kesildi. Derhal arama kurtarma faaliyetine başlandı. 3 şehidimizin naaşına ulaşıldı" ifadelerine yer verildi.


Binbaşı Ümit Karamustafa'nın şehadet haberini Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve protokol üyeleri Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan evlerine giderek acılı haberi baba Sebahattin Karamustafa’ya verdiler. 


Şehit düşen Binbaşı Karamustafa’nın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Orduısparta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karaguzel 2018-01-17 18:06:33

Allah CC nur içinde yatırsın.