banner388

İşte Darbecilerin Kan Donduran İfadeleri

Darbe girişimi sonrası sorgulanan darbecilerin ifadeleri tehlikenin boyutunu gözler önüne seriyor.

İşte Darbecilerin Kan Donduran İfadeleri

Darbe girişimi sonrası sorgulanan darbecilerin ifadeleri tehlikenin boyutunu gözler önüne seriyor.

22 Temmuz 2016 Cuma 09:52
İşte Darbecilerin Kan Donduran İfadeleri

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi doğrultusunda gözaltına alınan Eskihisar Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Ahmet Akalın'ın Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nde verdiği ifadeye ulaşıldı. İşte o ifedenin çarpıcı detayları:

"Gebze İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdülkadir Öz, bize '4 bine yakın ağabeyimiz Almanya'ya kaçtı. Allah izin verirse 04.00 gibi yönetime el koyacağız. Cumhurbaşkanı'nı özel kuvvetler gözaltına alacak' dedi. Daha önce ilişkimi kestiğim Vedat Çetin, bir arkadaşımın evinde iken bize "Bizden bir subay ağabey gelecek, sizi arayacak. O ne diyorsa yaparsınız. İçeriğini bilmiyorum." dedi. Bu görüşme sonrasında evden ayrıldım ve 20 günlük senelik izne ayrıldım.15 Temmuz günü saat 16.20 sıralarında İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdülkadir Öz, kendi kullandığım cep telefonumdan arayarak yanına davet etti. Ben de zaten lojmandaydım ve hemen yanına gittim. Benden sonra üsteğmen Arda Uzun ve Mehmet Özen de geldi ve konuşmaya başladık. Abdülkadir Yüzbaşı, "Sizi bir subay arayacaktı ya o benim." diyerek söze başladı. 4 bine yakın ağabeyimiz Almanya'ya kaçtı. Onlar bize yapmadan biz yapacağız. Allah izin verirse 04.00 gibi yönetime el koyacağız. Cumhurbaşkanını özel kuvvetler gözaltına alacak. Bizim işimiz kolay. Turkcell'i basacağız. Zaten az sayıda özel güvenlikçi var. Onlar da bize direnmezler. Zaten sıkıyönetim komutanının emriyle gideceğiz ve 3-4 saat içerisinde bu iş bitmiş olacak. Biz de döneriz. Ben bu konuşmalar sonrasında büyük bir şok yaşadım, duyduklarıma inanamadım ve saat 03.30 gibi birlikte buluşmak üzere herkes kalktı ve oradan ayrıldık." 

Son Güncelleme: 22.07.2016 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.