banner388

İmar Barışı'nda flaş karar!

Türkiye'de binlerce kişi ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapılar için Yapı Kayıt Belgesi almak üzere 

İmar Barışı'nda flaş karar!

Türkiye'de binlerce kişi ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapılar için Yapı Kayıt Belgesi almak üzere 

01 Temmuz 2019 Pazartesi 13:19
İmar Barışı'nda flaş karar!

İmar Barışı'ndan yararlandı. Normal şartlarda 30 Haziran tarihinde sona ermesi planlanan İmar Barışı'nın süresi 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı. 

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 30 Haziran tarihinde sona ermesi planlanan İmar Barışı 31 Aralık tarihinde kadar uzatıldı. 

Yayımlanan kararda şu ifadelere yer verildi:

"31/12/2017 tarihinden önce yapılmış ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapılar için Yapı Kayıt Belgesi almak üzere 15/6/2019 tarihine kadar başvuruda bulunmuş olanların yapı kayıt bedeli ödeme süresi; yapı kayit bedelinin en az yüzde 25'inin 31/7/2019 tarihine kadar peşin olarak, kalan kısmının ise takip eden aylarda taksitli olarak ve her ayın birinde kalan kısmın yüzde 2 oranında artırılması suretiyle hesaplanacak miktarın yatırılması şartıyla 31/12/2019 tarihine kadar uzatılmıştır." 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-07-01 14:34:05

Para için ilk sarsintida yikilacak binalara ruhsat tapu verin bakalim. Kafaniza yikilinca anlarsiniz. Ama altinda gene bu enayi millet kalir sizin lüks evlerinize şato yatlariniza birşey olmaz. Ergen9kon davasi bile uydurma hepsinin nedenleri kim CAHAPE mi yav he he biz yol viraj köprü yaptik. Biz ne yollar bilirmişiz...

Avatar
^_^ 2019-07-01 17:02:36

akıllanmayız biz aga bak geçen hafta araklıda evler selden mahvoldu. dere yatağına ev yap sonra selden yalan olsun. şimdi de mahalle taşınıyor. paranız mı çok aklınız mı yok belirsiz.

Avatar
mahir 2019-07-02 00:45:36

Bu yılbaşında dükkan satın alıp büyüten esnaf var. Sgk ile devlet hastanesi arasında anahtarcıdan aldı. Kendi medikal yaptı. Birde imar barışı patlattı. Kimse itiraz etmiyor. Yetkilileri göreve davet ediyorum. Bütün mahalle biliyor.