banner388

Genç öğretmen Türkiye'yi yasa boğdu

PKK'nın kaçırmış olduğu Necmettin öğretmen şehit oldu.

Genç öğretmen Türkiye'yi yasa boğdu

PKK'nın kaçırmış olduğu Necmettin öğretmen şehit oldu.

22 Haziran 2017 Perşembe 18:36
Genç öğretmen Türkiye'yi yasa boğdu

Memleketi Gümüşhane'ye gitmek için yola çıkmış olan Necmettin Öğretmen'den 5 gündür haber alınamıyordu. Acı haber dün akşam saatlerinde geldi. Pkk'nın kaçırmış olduğu Necmettin Yılmaz şehitlik mertebesine ulaştı.

Şanlıurfa Siverek’te görev yapan 23 yaşındaki genç öğretmen sevenlerini yasa boğdu. Gümüşhane'ye giderken Erzincan- Tunceli yolunda PKK'lı teröristlerin engel olduğu genç öğretmenin arabası önce tarandı, sonra yakıldı.

KADİR GECESİ’NDE ŞEHİTLİK MERTEBESİNE ULAŞTI

Türk Eğitim-Sen Tokat Şube Başkanı Hakan Akkaya yaptığı açıklamada Öğretmen Necmettin Yılmaz'ın Kadir Gecesi'nde şehit edildiğinin altını çizerek, her şerefli Türk evladı gibi mücadelelerinin iki cihanda da süreceğini söyledi. 

AYBÜKE ÖĞRETMEN DE ŞEHİT EDİLMİŞTİ

Akkaya,”Geçtiğimiz günlerde şehit edilen Aybüke öğretmenimiz ve bugüne kadar şehit edilen binlerce öğretmenimiz gibi Necmettin öğretmenimizi de şehit eden soysuzlar unutmasın ki, Türk milletini ve Türk öğretmenlerini yıldıramayacaklar. Türk devleti ve Türk milleti dünya var oldukça bu coğrafyada var olmaya devam edecektir. Bir öldüğümüz yerde bin fidan verecek ve Türk'ün adını minik yüreklere nakşetmeye devam edeceğiz. Ne Türk Bayrağını indirtecek, ne de okullarımızda vatan sevdalısı cumhuriyet aşığı yeni nesiller yetiştirmekten vazgeçeceğiz. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun” dedi.

Kaynak: Sözcü
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.