banner388

Gazeteci Muharrem Sarıkaya muhabire tokat attı

Gazeteci Muharrem Sarıkaya yanında sesi ayarlamaya çalışan muhabire tokat attı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ise olaya tepkisiz kaldığı görüntülendi...

Gazeteci Muharrem Sarıkaya muhabire tokat attı

Gazeteci Muharrem Sarıkaya yanında sesi ayarlamaya çalışan muhabire tokat attı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ise olaya tepkisiz kaldığı görüntülendi...

19 Aralık 2021 Pazar 18:26
Gazeteci Muharrem Sarıkaya muhabire tokat attı

Gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yaptığı sırada Sarıkaya, İhlas Haber Ajansı Gaziantep Muhabiri Ahmet Demir'e telefonlarla uğraştığı ve bir kablo ile mikrofon bağlantısı kurmaya çalıştığı esnada sinirlenerek tokat attı. O anlarda Fatma Şahin'in ise şaşkın ve tepkisiz kaldığı görüldü. Görüntüler sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. 

TÜRKİYE GAZETECİLER SENDİKASI'NDAN TEPKİ

Türkiye Gazeteciler Sendikası Muharrem Sarıkaya'ya çağrıda bulunarak "Gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın İhlas Haber Ajansı Gaziantep Muhabiri Ahmet Demir'e yönelik çirkin hareketini en sert biçimde kınıyoruz. Sarıkaya'nın meslektaşımızdan özür dilemesini bekliyoruz." dedi.

SARIKAYA ÖZÜR DİLEDİ

Gazeteci Muharrem Sarıkaya yapmış olduğu davranıştan sonra muhabirden özür dilediğini açıklayarak sosyal medya üzerinden de özür diledi. Sarıkaya yapmış olduğu açıklamada "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ile yaptığımız canlı yayın sırasında ardı sıra tekrar eden ve yanını da sorunlu hale getiren teknik aksaklıklar sebebiyle bir an kontrolümü kaybettim ve yapmamam gereken, bana ve temsil ettim kuruma yakışmayan bir davranışta bulundum. Yayın biter bitmez İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir’den ve o an orada bulunan İHA Bölge Müdürü Sayınz Orhan Akın’dan ayrı ayrı özür diledim. Bu noktada kalmayıp, bir saat kadar sonra telefonda kendileri ile ayrı ayrı konuşup yaptığımın hata olduğunu belirtip özrümü her ikisine de yineledim. Olay kamuoyuna yansıdığı için şimdi de kamuoyu önünde İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir, İHA Bölge Mürdürü Sayın Orhan Akın ile olaya tanıklık eden Sayın Gaziüantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’den ve kamuoyundan mazeretsiz özür diliyorum" dedi.

FATMA ŞAHİN AÇIKLAMA YAPTI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'de olayla ilgili açıklama yaparak "Habertürk TV canlı yayını esnasında Muharrem Sarıkaya'nın tepkisi kendisinin de dediği gibi çok yanlıştı. Zaten hemen sonrasında aramızda konuştuk ve ben de düşüncelerimi söyledim. Muharrem Sarıkaya'nın kendi mesajında da yazdığı gibi sonrasında Ahmet Demir arkadaşımızdan özür diledi." dedi.

Son Güncelleme: 19.12.2021 19:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali balbal 2021-12-19 20:12:19

Bu nedir ya bune saygisizlik, bu ne nezaketsizlik, bu ne sinirlilik anlamis degilim. Asagidan yukariya kadar kendimize bir ceki duzen vermemiz lazim. Bu tur davranislardan kacinmamiz lazim. Bu ne hiddet bu ne siddet. Ayiptir.

Avatar
yuh 2021-12-20 08:48:04

hareket tam bir nezaketsizlik edepsizlik ve kadın orada bir şeyler anlatıyor o hala başka bir şeylerle uğraşıyor saygısız

Avatar
5551 2021-12-20 09:50:46

Kendini bise zaniyor ahlaksiz karaktersiz.