banner388

Futbolculardan FETÖ'ye Destek

FETÖ'nün eski 'Futbol İmamı' olan Said Alpsoy, 2002 Dünya Kupası'nda bazı futbolcuların aldıkları primleri FETÖ'ye verdiğini açıkladı. Peki o futbolcular kimlerdi?

Futbolculardan FETÖ'ye Destek

FETÖ'nün eski 'Futbol İmamı' olan Said Alpsoy, 2002 Dünya Kupası'nda bazı futbolcuların aldıkları primleri FETÖ'ye verdiğini açıkladı. Peki o futbolcular kimlerdi?

11 Ağustos 2016 Perşembe 10:13
Futbolculardan FETÖ'ye Destek

FETÖ'nün eski 'Futbol İmamı' olan Said Alpsoy, FETÖ'nün futbol yapılanmasına ilişkin çok ilginç açıklamalarda bulundu. İşte Alpsoy'un o açıklamaları:

"Bu yapının neler planladığını hiçbirimiz tam anlamıyla bilmiyorduk. 2002 Dünya Kupası'nda Türkiye'nin dünya üçüncüsü olduğu o dönemde benim de yönlendirmelerim sayesinde milli takımda bulunan FETÖ'ye yakın isimler aralarında şampiyona primlerini topladılar. Emre Belözoğlu, Okan Buruk, Hakan Şükür, Hakan Ünsal ve Arif Erdem'in topladıkları 250-500 bin dolar civarındaki parayı Arif Erdem ile Pensilvanya'ya götürdü. Fethullah Gülen önce parayı almak istememiş fakat, Arif parayı bu sefer Cevdet Türkyolu'na vermiş. Gülen, bu hareketten sonra  Arif'e methiyeler düzmüştü. Fatih Akyel de cemaatin içindeydi fakat sonradan bağlarını kopardı.Arif Erdem, Hakan Ünsal, Hakan Şükür, Okan Buruk, Emre Belözoğlu, genellikle sabah namazlarında bir araya gelir, daha sonra da bu futbolcuların evlerine gidip dini sohbetler yapardık. Emre yaşı küçük olamsına rağmen öne çıkan bir isimdi. Fatih Terim birkaç kez Emre'yi karşısına alıp,"Fetullahçılarla ilişkini kes, yoksa bunlar senin kariyerini bitirir, geleceğini karartırlar. Takımımda böyle şeylere izin vermem" diyerek uyarmış. 2004 yılında bu görevimden ayrıldım. 2009 yılında Emre beni aradı ve 'Abi sen ayrıldıktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı, bir daha doğru düzgün İslami hizmet yapılamadı' dedi. Artık kendilerine sadece çıkar mantığıyla yaklaşıldığının farkında olduklarını söyledi.  'Ama ne olursa ben dinime yine de hizmet etmek istiyorum ve  dine meyli olan futbolcuları sana getireyim, İslami sohbetler yapalım ama bu faaliyetimizden kimsenin haberi olmasın, özellikle Cemaat bunu duymasın, yoksa buna engel olurlar' dedi. Çekinmesine rağmen birkaç kez buluştuk ama kimseyi getiremedi. Daha sonra benimle ilişkisini kesti. Şimdi ise Emre, meydanlarda demokrasi nöbeti tutuyor. Bu örgütte ne Allah korkusu, ne izan ne ahlak hiçbir şey kalmamış, para için herşeyi yaparlar. Kendi çıkarları için bir kadının iffetini bile lekelerler iftiralarla. Benim adıma da sahte raporlar düzenlediler."

Son Güncelleme: 11.08.2016 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.