banner388

Fuat Avni Hakkında Bomba İddia!

Güvenlik kaynaklarının verdiği bilgiye göre; Fuat Avni, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaverleriymiş.

Fuat Avni Hakkında Bomba İddia!

Güvenlik kaynaklarının verdiği bilgiye göre; Fuat Avni, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaverleriymiş.

15 Eylül 2016 Perşembe 10:40
Fuat Avni Hakkında Bomba İddia!

Fuat Avni’nin bir kişi değil, oldukça geniş bir ekip olduğuna dikkat çeken kaynaklar, ekibin başında ise Albay Ali Yazıcı ve diğer yaverler olduğunu açıkladı. Fuat Avni Twitter hesabına bilgi sızdıranların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın askeri yaverleri olduğu bilgisi darbe girişiminden aylar önce gelmiş, ama konunun araştırılarak doğruluğunun ortaya çıkarılması gerekiyordu bu nedenle de işlem yapılmadığı öğrenildi. Erdoğan’ın başyaveri Albay Ali Yazıcı ve diğer 4 yaveri, darbe sonrasında FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle gözaltına alınmışlardı.
 
Cumhurbaşkanlığı Başmüşaviri Şeref Malkoç konuyla ilgili bir açıklamasında, “Cumhurbaşkanı’nın sürekli en yakınında olan yaverlerinin FETÖ bağlantılı olmasıyla ilgili ciddi tereddütleri vardı, çünkü yaverleri seçip gönderen Genelkurmay Personel Dairesi de FETÖ’nün elindeydi. Bu nedenle de Cumhurbaşkanımız son 3 aydır başyaverini çok mecbur kalmadıkça yanında tutmuyordu. Aslında görevden azledecekti, ama onuru zedelenmesin diye yollamak için Ağustos’taki Yüksek Askeri Şura’yı bekliyordu. Başyaver Ali Yazıcı’ya da güvenmediğinden Marmaris’e tatile giderken bu defa yanına almadı. Eğer FETÖ üyesi Ali Yazıcı o gece Marmaris’te olsaydı çok daha korkunç şeyler yaşanabilirdi” demişti.

Kaynak: Akit
 

Son Güncelleme: 15.09.2016 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.