banner388

Fahrettin Koca açıkladı: "Okullar zamanında açılacak"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısından sonra açıklamalarda bulundu.

Fahrettin Koca açıkladı: "Okullar zamanında açılacak"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısından sonra açıklamalarda bulundu.

11 Ağustos 2021 Çarşamba 20:08
Fahrettin Koca açıkladı: "Okullar zamanında açılacak"

 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okulların açılmasıyla ilgili "Yüz yüze eğitimden vazgeçmemiz kesinlikle mümkün değildir. Tüm seviyelerde okullarımız yüz yüze eğitim verecek, uygulamalı eğitimler aralıksız olarak devam edecek." açıklamasında bulundu. Öte yandan aşılama konusunda ise "Özellikle öğrenci velileri ya aşılarını tamamlayacaklar ya da hastalık taşımadıklarını düzenli olarak kontrol ettirmek zorunda olacaklar" ifadelerini kullandı.

"AŞI İŞ VE EĞİTİM HAYATI İÇİN ARTIK BİR TEŞVİK DEĞİL TOPLUMSAL BİR ÖDEVDİR"

Sağlık Bakanı Koca aşı ile ilgili de ifalerde bulundu: 

"Aşı programımız bugüne kadar bir teşvik ve tercih konusuydu oysa artık eğitim ve iş hayatının devamı gayesiyle her bir vatandaşımız için tercihe bırakılamayacak bir toplumsal ödevdir. Eğitim ve iş hayatının sekteye uğramaması için aşı olmazsa olmaz kural haline gelmeli, aşı olmayan kişiler ise düzenli olarak PCR test sonuçlarının negatif olduğunu göstermelidir. Özellikle öğrenci velileri ya aşılarını tamamlayacaklar ya da hastalık taşımadıklarını düzenli olarak kontrol ettirmek zorunda olacaklar. Bunun detaylarını ilgili kurumlarımızla yapacağımız ortak çalışmalar neticesinde ilan edeceğiz.

Tekrar ifade etmek istiyorum yüz yüze eğitim olmazsa olmazımızdır. Çünkü artık aşı var. Aşı iş ve eğitim hayatı için artık bir teşvik ve tercih değil toplumsal bir ödevdir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete 2021-08-12 11:21:26

Prof. Dr. Serhat Fındık hocayı, Ümit Aktaş hocayı aklıma gelemeyen başka hocaları youtube den dinleyin. Aşılar faz 3 çalışmasını gerçekte tamamlamamıştır. İnsanlar kobay olarak kullanılıyor. pcr testleri ise vücuttaki her türlü mikroba karşı pozitif sonuç veriyor. Kola içip test verene de pozitif veriyor. Yani pcr testleri güvenli değil aynı zamanda anlamsız. Kimse kimseyi aşıya, pcr testine zorlayamaz. bu bir kanuni haktır.