banner388

Çorum Yolunda Feci Kaza: 6 Ölü

Çorum’da eşiyle beraber babasının cenazesine giderken kavun yüklü tır ile otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşen kazada bir aile feci şekilde can verdi.

Çorum Yolunda Feci Kaza: 6 Ölü

Çorum’da eşiyle beraber babasının cenazesine giderken kavun yüklü tır ile otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşen kazada bir aile feci şekilde can verdi.

16 Haziran 2016 Perşembe 09:26
Çorum Yolunda Feci Kaza: 6 Ölü

Çorum Alaca’da, kayınpederinin cenazesine gitmek için yola çıkan sürücü ve ailesinin içerisinde bulunduğu otomobil, TIR ile çarpıştı. Talihsiz kazada 1'i çocuk 6 kişi yaşamını yitirdi.
Alınan bilgiye göre, Alaca ilçesinden Zile istikametine doğru gitmekte olan İdris Doğan kontrolündeki 05 RD 370 plakalı otomobil, Emniyet Müdürlüğü Kavşağında Alaca'dan Çorum’a doğru gitmekte olan Kamil Okur kontrolündeki 06 AJ 797 plakalı kavun yüklü TIR ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle TIR'ın altında giren otomobil yaklaşık 70 metre sürüklendi. Ortalığı kan gölüne döndüren kazada otomobil hurdaya döndü.
Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada otomobilde bulunan sürücü İdris Doğan (42), eşi Songül Doğan (40), oğulları Aydın Doğan (19), Yusuf Ayaz Doğan (2), yakınları Güllü Yıldız (50) ve Orhan Dilmen yaşamını yitirdi. TIR sürücüsü Kamil Okur ise kazayı yaralı olarak atlattı.
Bölgeye sonradan sevk edilen AFAD ekiplerinin yaptığı çalışmadan sonra hurdaya dönen otomobilde bulunanların cansız bedenleri bulundukları yerlerden çıkarıldı. Cenazeler, Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemeden sonra Alaca Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

EŞİYLE BİRLİKTE BABASININ CENAZESİNE GİDİYORDU
Kazada yaşamını yitiren Songül Doğan'ın ailesi ve yakınlarıyla beraber babası Murat Dilmen'in cenazesine katılmak için gittiği öğrenildi. Dün Ankara'dan yola çıkan Doğan ailesinin Büyük Dona köyündeki cenazede yer alacakları bildirildi. 6 kişinin cenazesinin bugün defnedilmesi bekleniyor. 
Kazada yaşamını yitiren sürücünün dayısının oğlu Zeki Dilmen, "Hepsi benim yakınımdı. Cenazeye gelirken cenaze oldular" ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 16.06.2016 09:34
Anahtar Kelimeler:
OtomobilCenazeTırçorum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.