banner388

Çorum'da sahte Peygamberler yakalandı

Çorum’da kendilerinin peygamber olduklarını söyleyen ve dini kitap satmaya çalışan iki kişi yakalandı. 

Çorum'da sahte Peygamberler yakalandı

Çorum’da kendilerinin peygamber olduklarını söyleyen ve dini kitap satmaya çalışan iki kişi yakalandı. 

17 Haziran 2017 Cumartesi 21:35
Çorum'da sahte Peygamberler yakalandı

Kayseri ilinden Çorum' a gelen ve sabıkalı oldukları öğrenilen 44 yaşındaki Yücel E. ile 54 yaşındaki Ali E. çeşitli evlere gidip kendilerini peygamber olarak tanıtarak dini içerikli kitaplar satmaya çalıştı.

"Senin evinde altın var. Senin çok paran var" 

Mahalleli kadınlardan çeşitli imalarla mal varlıkları hakkında bilgi almaya çalıştıkları da öne sürüldü. Çorum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri mahalleli kadınların ihbarı üzerine şahısları sırt çantalarında dini kitaplarla birlikte yakaladı.

Ancak iki kişi hakkında ihbar yapanlar şikayetçi olmayınca Yücel E. ve Ali E., savcılık talimatı ile Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne teslim edildi. Burada hakkındaki bütün iddiaları yalanlayan Yücel E, "Ben sahte peygamberim demedim. Ben sadece kitap satıyorum. Ben öyle bir şey söylemedim. Hakkımızda ne söylendiyse hepsi yalan" diyerek kendisini savundu.
 

PARA CEZASI KESİLDİ

Kabahatler Kanununa muhalefet etmek suçundan 95'er TL  para cezası kesilen şahıslar daha sonra il dışına çıkarılmak üzere otogara götürüldü.

Kaynak:Hürriyet

Son Güncelleme: 18.06.2017 16:04
Anahtar Kelimeler:
çorumSahtePeygamber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.