banner388

Çöpe atılmıştı, içinden civciv çıktı

Muğla’da yaşanan olayda, çöpe atılan yumurtaların arasında civciv bulundu.

Çöpe atılmıştı, içinden civciv çıktı

Muğla’da yaşanan olayda, çöpe atılan yumurtaların arasında civciv bulundu.

22 Şubat 2018 Perşembe 22:02
Çöpe atılmıştı, içinden civciv çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen olayda, vatandaşlar tarafından belediye yetkililerine çöp konteynerinden civciv sesi geldiği yönünde ihbar yapıldı. Olay yerine gelen belediye ekipleri çöp konteynerinin içerisine atılmış yaklaşık 1000 yumurtanın içerisinden çıkmış civciv olduğunu fark etti.

Havaların soğuk ve yağışlı olması ekiplerin işini zorlaştırırken, Marmaris Belediyesi’ne bağlı ekipler zaman kaybetmeden sıcaklığı ayarlanmış bir oda oluşturdu. Konteynerde bulunan 20 civciv ve içinde civciv olduğu tahmin edilen 400 yumurta hazırlanan odaya nakledildi. Sosyal medya üzerinden olayı duyan bazı vatandaşlar ekiplere ulaşarak 60 tane yumurtayı evlerinde bulunan kuluçka makinelerine yerleştirme talebinde bulundu. Talebi olumlu karşılanan vatandaşlar zaman kaybetmeden yumurtaları alıp kuluçka makinesine yerleştirdi. Vatandaşları ve ekipleri seferber eden olaya sebep olan kişi ya da kişileri tespit etme çalışmaları sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.