banner388

Cezalarını çekecekler

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK tarafından işlenen hain saldırıda şehit olan 4 askerimiz için Adıyaman’a giderek polis ve askerlere başsağlığında bulunarak bayramlarını kutladı.

Cezalarını çekecekler

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK tarafından işlenen hain saldırıda şehit olan 4 askerimiz için Adıyaman’a giderek polis ve askerlere başsağlığında bulunarak bayramlarını kutladı.

22 Ağustos 2018 Çarşamba 00:05
Cezalarını çekecekler
Hain bir saldırı sonucu Adıyaman'da şehit edilen askerlerimiz için İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin ilk olarak birlikte Adıyaman İl Jandarma Komutanlığına uğradılar burada askerlerin bayramlarını kutlandı. Bir süre burada konaklandıktan sonra Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy komutanlardan Adıyaman hakkında bilgi aldı.
 
Daha sonra Bakan Yardımcısı yaptığı açıklamada, “Hepinizin bildiği gibi 16 Ağustos tarihinde meydana gelen menfur patlamada 4 evladımızı şehit verdik. Terörün etkisini en aza indirdiğimiz her yönüyle belini kırdığımız ve top yekun mücadele ettiğimiz bir dönemde Adıyaman gibi hem ülkemizin hem de bölgemizin, en huzurlu, en sakin ve geleceğe en güvenle bakan hemşerilerimizin yaşadığı bu bölgede böyle hadiselerin olması çok üzdü. Her şeyden önce arkadaşlarımıza baş sağlığı dilemek, hem her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek, hem de ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Adıyaman’da da halkımızın huzurunu, refahını bozmaya yönelik güvenlik güçlerimizin moralini bozmaya yönelik hiçbir eyleme izin vermeyeceğiz. Herhangi bir şekilde bu eylemleri yapma cüretini ya da fırsatını yakalamış hainler olursa da onlara hiçbir şekilde bu bölgede yaşama hakkı tanımayacağımızı sonuna kadar olayları kovalayacağımızı ve bu olayları açığa çıkartmak suçlulara hak ettiği cezayı vermek için canla başla çalışan bütün güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olacağız. İçişleri Bakanımızın talimatlarını hem Valimiz hem de güvenlik görevlisi arkadaşlarımızın temsilcileriyle, komutanlarıyla, müdürleri ile paylaşmak için Adıyaman’a geldik. Bundan sonra bu coğrafyada bizim huzurumuzu, bizim kardeşliğimizi bozmayı aklından geçirecek hiçbir kimseye hiçbir şekilde fırsat vermeyeceğimizi bu olayın faillerini hak ettikleri cezayı en kısa sürede vererek göstermiş olacağız" ifadelerini kullandı.
 
Ardından Bakan Yardımcısı 4 askerimizin şehit olduğu bölgeyi basına kapalı bir şekilde gezerek vatandaşlarla bir süre görüştükten sonra Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin Adıyaman'dan ayrıldılar.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.