banner388

Binlerce insan meydanlarda!

Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne binlerce kişi katıldı. Katılımcıların sayısı gittikçe artarak meydanı akın akın dolduruyor.

Binlerce insan meydanlarda!

Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne binlerce kişi katıldı. Katılımcıların sayısı gittikçe artarak meydanı akın akın dolduruyor.

07 Ağustos 2016 Pazar 20:20
Binlerce insan meydanlarda!
Kayseri’de bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi mitingine katılan vatandaşların bu mutlu günü ellerindeki ay yıldızlı bayraklarla coşkuyla kutladığına şahit olundu. 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında başlamış olan demokrasi nöbeti 24. gününde bitmiş oldu. Demokrasi nöbetinin bu son gününde Kayserili vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı’na akın etti. Ay yıldızlı bayraklar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafları ile Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran halkın, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki platforma çıktığı zaman meydanı 'İdam, İdam' sloganları doldurdu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki halkın bu isteği karşısında, 'İnşallah, bu konu meclise gelecek ve geldiği zaman siz ne isterseniz o olacak" şeklinde konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise, konuşma yapmadan önce sağ eli ile Rabia işareti, sol eli ile Bozkurt işareti yaparak halkı selamladı.
Meydanda bulunan on binlerce vatandaş, İstanbul Yenikapı'daki kutlamayı da canlı olarak dev ekrandan izledi. 
Son Güncelleme: 07.08.2016 20:29
Anahtar Kelimeler:
KayseriMitingDemokrasi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.