banner388

Bayram Öncesi Müjde !

Kurban Bayramının öncesinde emekli maaşlarının ve memur maaşlarının erken yatırılıp yatırılmayacağı sorusu gündeme geldi.

Bayram Öncesi Müjde !

Kurban Bayramının öncesinde emekli maaşlarının ve memur maaşlarının erken yatırılıp yatırılmayacağı sorusu gündeme geldi.

23 Ağustos 2016 Salı 10:36
Bayram Öncesi Müjde !
Herkesin gözü Eylül ayı maaşının yatırılacağı tarihte. Kurban Bayramı yaklaşırken; memurlar ile SSK ve Bağ-Kur’dan emekli olanların maaşlarının erkenden yatırılması gündeme oturdu. Bu sene Kurban Bayramı, 12 ile15 Eylül tarihleri arasında kutlanacak. Memurların maaş günü  ise her ayın 15’i. Memurların Eylül'deki maaş günleri Kurban Bayramı'nın son gününe denk gelmekte. Bu sebeple de memurların maaşlarının bayramın öncesinde ödenmesi için çalışmalar devam ediyor.

‘‘ ÖNCEDEN DE YAPILMIŞTI  ’’

Bu çalışmanın, maaşlarını her ay 16'sı ile 28'i arasında almakta olan SSK ile Bağ-Kur emeklilerini de kapsaması beklenmekte. Geçmiş olduğumuz  yıllarda bayram döneminde erken maaş müjdeleri veriliyordu. Bu sebeple bu Kurban Bayramının öncesinde yine maaşların ödenebileceği belirtildi. Memur emeklilerinin ise maaşlarını ayın 1'i ile 5'i almaktalar. Yaklaşık olarak 2 milyon memur emeklisi Eylül ayında maaşlarını yine aynı tarihler arasında alacaklar.

Son Güncelleme: 23.08.2016 10:51
Anahtar Kelimeler:
Adıyaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.