banner388
banner390
banner410
banner408

Başbuğ yaşasaydı yıkıl oradan köpek derdi

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alanlara yönelik açıklamalarda bulundu: "Başbuğ yaşasaydı 'yıkıl oradan köpek' derdi"

banner269

Başbuğ yaşasaydı yıkıl oradan köpek derdi

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alanlara yönelik açıklamalarda bulundu: "Başbuğ yaşasaydı 'yıkıl oradan köpek' derdi"

01 Aralık 2021 Çarşamba 20:48
Başbuğ yaşasaydı yıkıl oradan köpek derdi

NE OLMUŞTU?

Alparslan Türkeş Vakfı'nın düzenlediği MHP'nin kurucu ismi Alparslan Türkeş’in doğum günü sebebiyle yapılan anma etkinliğinde iki grup arasında kavga çıkmıştı. Çok sayıda kişinin yaralandığı kavga sonrası Türkeş ailesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tepki göstermişti. MHP lideri Bahçeli ise Mansur Yavaş'ı işaret etmişti.

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım yaşananların ardından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

"Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi'nin bizlere emanet ettiği iki kutlu mirası vardır; birincisi Türk Milliyetçiliğinin kalesi, ülkücülerin yegâne partisi MHP, ikincisi ise; Türklük gurur ve şuuruyla yoğrulmuş, İslam ahlak ve faziletiyle dolu Ülkü Ocaklarıdır.

Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in adını kullanarak ve istismar ederek, MHP’yi ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi hedef alan, Milliyetçi-Ülkücü Harekete zarar vermek isteyen siyasi çizgileri çarpık kişilerin sinsi oyunları bir kez daha deşifre olmuştur.

Hiç kimse Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in soyadından nemalanarak, Başbuğumuza ve kutsal davamıza ihanet edenlerle birlikte Milliyetçi-Ülkücü Harekete laf söylemeye, ömrünü Türk milletine adamış Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'ye dil uzatma hadsizliğini gösteremez!

YIKIL ORADAN KÖPEK

Başbuğumuz bugün hayatta olsaydı, hainlerle iş birliği yaparak, Türkeş soyadına yakışmayacak tavır sergileyen Kutalmış’a muhtemelen "yıkıl oradan köpek" cevabını verirdi. Çünkü Başbuğumuz ve Liderimiz Türk–İslam ülküsüne adanmış şerefli bir hayata sahip iki büyük dava adamıdır.

AKŞENER'E TEPKİ 

Sureti haktan görünüp, söz ve eylemleriyle CHP/İP/HDP/PKK/FETÖ değirmenine su taşıyan gafiller, gittikleri yerin yenisi olamamışlar ki hâlâ bu kutlu hareketin eskisi olmakla şeref ve itibar arayışındadırlar. Boşuna aramayınız artık şerefiniz yoktur, itibarınız kalmamıştır!

İP Müdiresi Heval Meral, HDP oylarıyla seçilen CHP'li M. Yavaş'a destek olup, şehit ailesine küfreden ahlaksız Türkkan’a sahip çıkmıştır. Ülkü Ocakları, Türkkan istifa etmeden bu olayın peşini bırakmayacaktır. Akşener önce kendi kapısının önündeki pisliği temizlemelidir.

"MANSUR YAVAŞ'A YÖNELİK TEPKİ; AKLINI BAŞINA TOPLA"

Sözde anma toplantısında yaşananların arkasında Mansur Yavaş'ın olduğunu biliyor ve kendisini açıkça uyarıyoruz; Milliyetçi-Ülkücü Hareket, senin tuzaklarına ve fitne ortaklarına boyun eğmez. Aklını başına topla! Bozkurtların gözü üzerinde, nefesi ensendedir!

MHP ve Ülkü Ocakları üzerinde kurgulanan kirli tuzak ve pazarlıkları deşifre edeceğiz, oynanmak istenen oyunları bozacağız. Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in en büyük mirası olan MHP ve Ülkü Ocaklarına, Bilge Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’nin emrinde sonuna kadar sahip çıkacağız."

Kaynak: Haberler.com

Anahtar Kelimeler:
Alparslan TürkeşMhp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun55 2021-12-02 15:30:24

Başbuğ yaşamış olsaydı parti içerisindeki itin,köpeğin,çakalın çoktan kellesini almıştı. Yazık gerçek ülküdaşları partiden soğuttunuz ortalık çakal sürüsüne kaldı.

Avatar
2021-12-01 21:22:21

BAŞBUĞUM YAŞASAYDI KOLTUKLARINIZDA HİÇBİRİNİZ OLMAZDINIZ..! “Dava adamı olmak için önce adam olmak gerekir. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez.” Başbuğ Alparslan Türkeş’in sadece bir sözü. Anlayanlara selam olsun..

Avatar
Atakumlu 2021-12-02 07:29:49

Başbuğu yaşasaydı doğru söylüyorsun teşkilatta dağılın uyarısı yapardı çünkü ilkelerine aykırı hareket ediliyor

Avatar
55 2021-12-02 12:56:33

Heee heee
Rahmetli başbuğ milliyetçiliği , ülkücülüğü size ismen tebliğ ederek bıraktığı için bizi saymıyorsunuz sanırım

Avatar
Mustafa 2021-12-02 15:20:10

Rahmetli BAŞBUĞ hiç bir zaman köpeklik yapmadı.

Avatar
Haluk 2021-12-01 22:53:17

Lağım ağızlı şeyler.

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-12-02 10:39:49

Bu işler kaba kuvvetle mi olacak???

Avatar
vatandaş 2021-12-02 10:42:21

hadi oradan sende bebe!
kim takar seni..
ağzın süt kokuyor. boyundan buyuk laflar ediyorsun. herkes herkesi biliyor!