banner388

Bakandan velilere önemli tavsiyeler

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, velilere sosyal medya hesabı üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

Bakandan velilere önemli tavsiyeler

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, velilere sosyal medya hesabı üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

16 Aralık 2018 Pazar 13:49
Bakandan velilere önemli tavsiyeler

Bakan Selçuk, sosyal medya hesabı üzerinden öğrencilerin birçok alandan kurs görmesi yerine bir alan üzerinde yoğunlaşması konusunda velilere tavsiyelerde bulundu.

Bakan Selçuk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili anne-babalar; Biliyorum ki, bugün çocuklar henüz dinlenemeden evin rahatlığına doyamadan, gerçekten isteyip istemediği kimi zaman sorulmadan kapı kapı kurslara götürülüyor. Sabah piyano, öğlen tenis, sonra dans. Çocuklarınız iyi bir şeyler yapma çabasında olduğunuzun da farkındayım. Ancak şu bir gerçek ki; çocuklara bu kadar çok ilgi alanı sunup hepsini azar azar tattırmak onları yüzeysel bir hayat algısının içine sürükler. Çocuklarımızın hayatlarının zenginleşmesi ve anlam kazanması için ilgi ve yeteneklerinin buluştuğu bir-iki alanda derinleşmelerini sağlamak, onların motivasyonunu ve yaptıkları işe olan bağlılığını daha da artırır. Küçük küçük birçok çukur kazarak amacımıza ulaşamayız. Ancak derin bir kuyu kazarsak suyu bulabiliriz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman 2018-12-16 23:19:44

senden biraz ümidimiz vardı ama sende girdaba kapıldın

Avatar
dr. 2018-12-16 23:27:53

sen önce özel okulları kapat devlet okullarını yeterli düzeye getir eğitimin ticareti olmaz