banner388

Bakan Sarıeroğlu'ndan erken seçim açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, erken seçim kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Sarıeroğlu'ndan erken seçim açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, erken seçim kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

22 Nisan 2018 Pazar 23:58
Bakan Sarıeroğlu'ndan erken seçim açıklaması

Bakan Sarıeroğlu açılamasında, "Sayın Cumhurbaşkanımızın, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Cumhurbaşkanı olarak hep birlikte seçeceğiz. Görüyorsunuz endişeliyiz diye sesler geliyor bir yerlerden. Eğer onlar endişeliyiz diyorlarsa, bu seçim kararı sonuna kadar doğru bir karardır. Daha çok endişelenecekler, onları daha çok rahatsız edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Antalya Kadın Kolları’nın 5. Olağan Kongresi'ne Bakan Sarıeroğlu'nun katılımı ile gerçekleştirildi. Bakan Sarıeroğlu kongrede yaptığı konuşmasında, "Partimizde kadınlar siyasetin objesi değil, tamamen öznesi şeklinde. Bugün burada az önce Gökçen kardeşimiz konuştu, teşkilatlardan yetişip nerelere geleceğine bir örnektir. Ben de Adanalı bir esnafın kızıyım, üniversite için Ankara’ya gittik, partimizin kuruluş dönemlerinde görev almaya başladık. Bizler de lafa, söze maruz kaldık ama her zaman partimizin yanında yer aldık. İlk görevim sandık kurulu görevlisi olarak görev almıştım. MYK üyeliği, belediye meclis üyeliği, milletvekili ve karşınızda bakan olarak duruyorum. Böylesine kurumsal bir yapı, emeğe değer veren, basamak basamak en üst makamlara çıkabileceğiniz bir alan. Ama tabi partimizin bize verdiği en önemli disiplin ve ahlaki kural ise makamın mevkiinin hiçbir öneminin olmadığı. Partimiz bugün bize bayrak as derse biz asarız. Eğer kapı kapı gezmek gerekiyorsa, her zaman yaptığımız gibi gezeriz. Makamlar, mevkiler geçici, bunların bir bayrak yarışı olduğunu biliyoruz" sözcüklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.