banner388

Aşısızlara sokağa çıkma yasağı başladı

Avusturya’da aşı yaptırmayanlara yönelik kısmi sokağa çıkma yasağı başladı.

Aşısızlara sokağa çıkma yasağı başladı

Avusturya’da aşı yaptırmayanlara yönelik kısmi sokağa çıkma yasağı başladı.

15 Kasım 2021 Pazartesi 22:15
Aşısızlara sokağa çıkma yasağı başladı

Avusturya yeni bir karar alarak koronavirüse karşı aşı yaptırmamış ve son 6 ayda hastalığı geçirmemişler için bazı durumlar dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya başlandı.

Günlük vaka sayılarının 10 binin üzerine çıktığı ülkede özellikle sağlık sisteminin çökmesini önlemek ve aşı yaptırmayanların aşıya yönelmesini teşvik etmek amacıyla aşı yaptırmamışlara yönelik sert önlemler hayata geçirildi. Bu durum halk arasında tepkilere neden oldu

Kaynak: NTV

Son Güncelleme: 15.11.2021 22:25
Anahtar Kelimeler:
AşıKoronavirüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2021-11-16 10:30:09

Çok iyi bir uygulama maskesiz olanlarda yasak olsa daha iyi olur şuan heryerde maskeler çıkartılmış birde şöyle bir durum var şimdi şahıs virüslü hafif Atlatıyorum diye heryerde geziyor uygulamalarda Bunlarada Bakılsa çok iyi olur

Avatar
vatandaş 2021-11-17 08:21:19

insan hakları evrensel beyannamesine göre yapılan bu uyguluma yanlıştır. biz avukatlar olarak bu konuda değerlendirme yapacağız. hiç şüpheniz olmasın. lakin maske takmak zorunluluktur. hastalığın önlenmesi adına kapalı alanlarda maske şart. sayın kocanın dediği gibi maske mesafe hijyen.