banner388

Aşı olmayanlar düzenli PCR testi yaptıracak

Bugünkü kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs önlemleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aşı olmayanlar düzenli PCR testi yaptıracak

Bugünkü kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs önlemleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

19 Ağustos 2021 Perşembe 19:39
Aşı olmayanlar düzenli PCR testi yaptıracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs ve aşı ile ilgili merak edilenlere cevap verdi. Erdoğan Kabine toplantısından çıkan kararlar neticesinde  "Toplam aşı sayısında 87 milyonu geçerek ülkemizin nüfusunu çoktan geride bıraktık. Aşıya tereddütle yaklaşanları görüyoruz. Aşı meselesi gönüllülük hususuyla devam ediyoruz öyle de devam edeceğiz. Aşı dışında başka bir korunma yöntemi bulunmuyor. Vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz.

Eylül ayında okullarına kavuşmayı bekleyen öğrencilerimizin geleceği bu konuda kat edilecek mesafeye bağlı olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız.

Okullarda 6 Eylül'de yüz yüze eğitime geçmesiyle birlikte aşı olmayan öğretmenlerden haftada iki kez düzenli PCR testi isteyeceğiz." ifadelerini kullandı.

TOPLU FAALİYETLERDE ZORUNLU PCR TESTİ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplu alanda yapılacak etkinliklerde aşı yaptırmayanlar için PCR testi isteneceğini belirterek "Aşı olmayan üniversite öğrencilerimizin ve çalışanlarımızdan da düzenli PCR testi yaptırmalarını talep edeceğiz. Uçak ve şehirler arası yolculuk, konser, sinema gibi toplu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarını devreye alacağız." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.08.2021 20:37
Anahtar Kelimeler:
Kabine ToplantısıErdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.