banner388

Aldırış Etmeden Çalışmaya Devam Ediyorlar !

Gaziantep’in Karkamış sınırı bölgesinde vatandaşlar meydana gelen operasyona hiç aldırış etmeden fıstık tarlalarında çalıştılar.

Aldırış Etmeden Çalışmaya Devam Ediyorlar !

Gaziantep’in Karkamış sınırı bölgesinde vatandaşlar meydana gelen operasyona hiç aldırış etmeden fıstık tarlalarında çalıştılar.

24 Ağustos 2016 Çarşamba 14:35
Aldırış Etmeden Çalışmaya Devam Ediyorlar !

Gaziantep Karkamış’ta yaşanan olaylarında sonrasında vatandaşlar can tehlikesine hiç aldırış etmeyip tarlalarında çalışmaya devam edip fıstık hasadına devam ettiler. Çatışmaların yoğun olarak devam ettiği Karkamış ile Cerablus arasında kalan sınıra 1,5 kilometre uzaklık da her yaştan insan fıstık tarlasında çalışıyor. Çatışmanın devam ettiği o bölgede terör örgütlerinin temizlenmesi gerektiğini söyleyen Ahmet Yılmaz isimli vatandaş, “Gece boyu hem biz hem de çocuklar çok tedirgin olduk. Terör örgütünün bu bölgeden gitmesi gerek. Askerlerimiz git derlerse eğer gideceğiz, aksi halde memleketimizi terk etmeyiz” dedi.

Miyese Yılmaz, “Kürt, Türk bizler hepimiz kardeşiz. Bu savaş niye? Silahların, ve bombaların arasında ekmek parası için çalışmaktayız. Kurşun da sıksalar, bizler buradayız'' şeklinde konuştu.

" SURİYE GİBİ OLMAYALIM "
Ayşe Aslan ise ''Suriye gibi olmayı istemiyoruz. Bu iman bizlerde olduğu müddetçe vatanımızı hiç kimseye teslim etmeyiz. Bizler vatan için çalışıyoruz. Türkiye içinde yaşıyoruz. Eğer gerekirse bizler kadın olarak savaşada gideriz'' ifadelerini kullandı.

Ahmet Yıldırım ise Suriyeli olan vatandaşlar gibi olmayı istemediklerini söyleyerek, ''Onlardan hiç korkmuyoruz. Onlar çok az kişi bizler daha fazlayız. Türk milleti her zaman cesaretlidir. 3 tane bomba benim yanıma düştü ama yine de gitmedim. Allah'a şükür olsun ki kaçıp gittiler. Gidenler gitti gitmeyenler ise memleketini bırakmaz. Askerimiz var, polisimiz var. Suriye gibi olmayı hiçbir zaman istemiyoruz'' diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.08.2016 14:57
Anahtar Kelimeler:
SuriyeGaziantepKarkamış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.