banner388

ABD Uyardı

ABD Büyükelçiliği Türkiyede Yaşayan Vatandaşlarını Uyardı

ABD Uyardı

ABD Büyükelçiliği Türkiyede Yaşayan Vatandaşlarını Uyardı

27 Nisan 2016 Çarşamba 11:52
ABD Uyardı

ABD BÜYÜKELÇİLİĞİNDEN E-POSTA YOLUYLA MESAJ 

Ankara'daki ABD Büyükelçiliği tarafından Türkiye'deki Amerikan vatandaşlarına dün e-posta yoluyla 'acil mesaj' olarak gönderilen iletide, "Terör örgütlerinin Türkiye'deki popüler turistik bölgelere saldırmak için fırsat kolladığı yönünde ABD hükümeti önemli bilgiler almaya devam etmektedir. Türkiye'deki yabancı turistler terör örgütlerinin açık şekilde hedefindedir. Kalabalık mekanlar ile popüler turist bölgelerindeki potansiyel terör tehdidine karşı Amerikan vatandaşlarının dikkatli olması gerekmektedir" yazılıydı.
 
TURİSTİK YERLERDE VE KALABALIK MEKANLARDA BULUNMAYIN UYARISI

Geçtiğimiz ay İstiklal Caddesi'nde düzenlenen intihar saldırısında çifte vatandaşlık sahibi 2 ABD ve İsrail vatandaşı, 1 İsrail ve 1 İran vatandaşı hayatını kaybetmişti.
 
 
 
 
Son Güncelleme: 27.04.2016 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.