banner388

Uzunkaya'dan ziyaret turu

AK Parti Samsun Büyüķşehir Belediye Başkan Aday Adayı seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Uzunkaya'dan ziyaret turu

AK Parti Samsun Büyüķşehir Belediye Başkan Aday Adayı seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

12 Aralık 2023 Salı 11:42
Uzunkaya'dan ziyaret turu

Gittiği yerlerde büyük bir ilgi gören Uzunkaya, Samsun İli Muhtarlar Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Samsun Sakatlar Derneği ile Samsun Kavak Dernekler Federasyonunu  ( KA-DEF) ayrı ayrı ziyaret ederek sorunları dinledi.

Samsun'da sivil toplum örgütlerinin önemine işaret eden Uzunkaya; "STK'larımız  bizim gözbebeğimiz olan kurumların başında geliyor. Nasip olur da göreve gelirsek onlarla her daim dirsek temasında olacağız. Bizim derdimiz Samsun. Bu şehre nasıl katkı verir, neler yapabiliriz diye gece gündüz çalışıp Samsunumuza hizmet etmek istiyoruz "dedi.

Samsun'un sorunlarını, özlemlerini ve beklentilerini iyi analiz ettiklerini ve güçlü bir ekiple yola çıktıklarını ifade eden Uzunkaya; "Bizler  ekip çalışmasına inanan ve 40 yıl boyunca devletin en üst kademelerinde bu tecrübeyi yaşamış insanlarız. Samsun çok özel bir şehir ve biz de kendi inandığımız bedeli ödemek istiyoruz. Samsun için bu yola koyulduk." diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.12.2023 11:48
Anahtar Kelimeler:
Ak Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.