banner388

Tokat, EVET Kampanyası Başlattı

Tokat’lı bazı vatandaşlar referandum sürecinde EVET kampanyası başlattı

Tokat, EVET Kampanyası Başlattı

Tokat’lı bazı vatandaşlar referandum sürecinde EVET kampanyası başlattı

02 Şubat 2017 Perşembe 13:56
Tokat, EVET Kampanyası Başlattı

Referandum sürecine doğru gidilirken toplumun bir çok kesiminde de referandumla ilgili belirlenen kararlar seslendirilmeye başlandı. Tokat’ta da bazı vatandaşlar EVET kampanyası başlatarak referandum sürecinde yer aldılar

Ülke geneline yaymak istiyoruz

Tokat’ta bir araya gelen bazı vatandaşlar broşür dağıtarak halkı referandum konusunda bilgilendirip EVET  kampanyasına onlarında eşlik etmelerini sağlamaya çalışıyor. Kampanyanın koordinatör Yardımcısı Selma Cabadan, başlatılan kampanyayı ülke geneline yaymak istediklerini söyleyerek, "Hiçbir cemaat, cemiyet, tarikat, yapı, grup, hizip, sivil toplum kuruluşuyla organik olarak bağlantımız olmadığı gibi; onların destek, katkı ve yardımlarına başvurmaksızın bu çalışmamızı başarıyla sonuçlandırmak niyetindeyiz” dedi.

Kampanyanın asıl adımını İstanbul’dan atacaklarını açıklayan Cabadan, kampanyanın ülke genelinde yayılmasını sağlayarak insanları kucaklamayı istediklerini belirtti. Cabadan,  ‘’Yeni Cumhurbaşkanlığı Sitemine Evet’ çalışmalarımızı Türkiye çapında sürdürmeyi, bütün insanlarımızı kucaklamayı ve kuşatmayı hedeflemekteyiz. Muhtemelen Nisan ayında yapılacak referandumda çok büyük olasılıkla, Allah’ın izniyle kampanyamızın, diğer bütün gayretlerin ve çalışmaların olumlu sonuçlanacağını, çok yüksek oranda evet oyu çıkacağını ümit ediyoruz” diye konuştu.
 
 
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberTokat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.