banner388

Sen Tapelerin Hesabını Ver

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi saha içi olayları kadar saha dışında da sarf edilen sözlerle gündem oluşturdu

Sen Tapelerin Hesabını Ver

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi saha içi olayları kadar saha dışında da sarf edilen sözlerle gündem oluşturdu

06 Şubat 2017 Pazartesi 10:28
Sen Tapelerin Hesabını Ver

Dün akşam oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında mücadele eden Beşiktaş ve Fenerbahçe, sahada tanisyonu yüksek bir görüntü içeren futbol oynadılar. Futbolcuların birbirlerine karşı sergiledikleri tavırlar, özellikle de Feerbahçeli bazı futbolcuların sert ve  agresif bir oyuın oynamayı tercih etmeleri dikkatten kaçmadı. Maçın genelinde tüm pozisyonlarda futbolcular birbirlerine sert tepkiler gösterirken bu durum hem tribündeki taraftarı hem de yöneticileri de etkiledi.  Saha dışında da yöneticiler ve teknik heyet kısmında da durum pek farklı değildi.

Maç sonu twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Fenerbahçe yöneticisi  İlhan Ekşioğlu, Şenol Güneş’in Kjaer ile saha içerisinde yaşadığı dialogla ilgili ‘’hesabını soracağız’’ açıklamasını yapması üzerine Şenol Güneş’ten tepki geldi.

Maç sonu toplantısında Şenol Güneş’e  İlhan Ekşioğlu’nun açıklamasının sorulması üzerine, Güneş cevap olarak, ‘’ O şahısla ilgili olarak onun tapelerde neleri var onları konuşmak lazım. Hesap vermeyenler hesap soramazlar’’ verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.