banner388

Riekerink ''Podolski Kalmalı''

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, takımın hedefleri ve kupa maçı hakkında açıklamalarda bulundu

Riekerink ''Podolski Kalmalı''

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, takımın hedefleri ve kupa maçı hakkında açıklamalarda bulundu

02 Şubat 2017 Perşembe 17:22
Riekerink  ''Podolski Kalmalı''

"Bu sezonun başında Türkiye Kupası ve lig şampiyonluğu hedefimiz vardı. Avrupa’da olmadığımız için bu hedefler doğrultusunda emin adımlarla yürümek istiyoruz" diyen Jan Olde Riekerink, takımının hedefler doğrultusunda hareketinden sapmalar olmadığını dile getirdi.

Hafta sonunda son 16 turunda Başakşehir takımıyla karşılaşacak olan sarı kırmızılılarda hazırlıklar devam ederken teknik direktör Riekerink, önemli bir maçın kendilerini beklediğini söz etti.

Takım içi rekabetinin şu anda iyi olduğunu anlatan Hollandalı teknik adam, sakatlıkların ve cezalı oyuncuların takıma katılmasıyla beraber daha da güçleneceklerini ifade etti. Podoski konusuna da değinen Riekerink, oyuncusunun sezon sonuna kadar kadroda olmasını istediğini belirtti

Konuşmasının devamında "Aramıza yeni yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Rekabet seviyemiz zaten yüksekti, şimdi daha da yükseldi. Transfer dönemi kapandı ama Japonya ve Çin’de transfer dönemi devam ediyor. Podolski’nin bizimle kalması mutluluk verici. Benim ve yardımcılarımın da beklentisi Lukas’ın sezon sonuna kadar devam etmesi yönünde. Ve bizimle kalacak diye de düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.