banner388

Müezzinoğlu’ndan İstihdam Müjdesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,1.5 milyonluk yeni istihdam projesinden bahsetti

Müezzinoğlu’ndan İstihdam Müjdesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,1.5 milyonluk yeni istihdam projesinden bahsetti

10 Şubat 2017 Cuma 11:37
Müezzinoğlu’ndan İstihdam Müjdesi

İstihdam projesi kapsamında kadın, engelli ve hükümlüler noktasında pozitif bir ayrımcılık yapılacağı söylendi. Bakan Müezzinoğlu tarafından İstihdam alanlarında suiistimal durumlarının yaşanmaması için denetim sistemlerinin işletileceği açıklandı

İş başı eğitim programlarında 3 ay boyunca maaşın devlet tarafından verildiğini söyleyen Bakan Mehmet Müezzinoğlu, kalıcı istihdamın olması durumunda maaşın işveren tarafından karşılandığını prim ve vergilerin devlet tarafından ödendiğini belirtti

100 bin kişiye pozitif ayrımcılık yapacağız

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ‘’100 bin kişiye pozitif ayırımcılık yapacağız. 50 bini kadın, 40 bini engelli, 10 bini de eski mahkumlardan seçilecek. Yeni her istihdamın bilgisi bakanlığımız bünyesindeki veri bankasında toplanacak ve takibi yapılacak. Mevcut istihdamı artıranlara destek verilecek. Yoksa, 500 kişi çalıştırırken, bunun 50’sini işten atıp, desteklerden yararlanmak için yeniden işe alma gibi bir şey olmayacak.”

Son Güncelleme: 10.02.2017 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman soylu 2017-02-10 21:59:34

5o bin kadın az hepsini kadın alında.erkeklerde evde çoçuk baksın.veya kahveleri boş bırakmasın manayla oralarda çalıssın isthdam yaratırlar.