banner388

Merak Edileni Açıkladı

Antalya kampı sırasında ziyaretlerde bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu.

Merak Edileni Açıkladı

Antalya kampı sırasında ziyaretlerde bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu.

06 Ocak 2017 Cuma 16:54
Merak Edileni Açıkladı
Devre arası kampını Antalya’da geçiren Beşiktaş futbol takımı hazırlıklarına devam ediyor.

Takım bir yandan ikinci sezona hazırlanırken diğer taraftan da başkan hem transfer süreciyle ilgilenirken bir taraftan da ziyaret temaslarında bulunuyor.

Antalya Valisi Münir Karaoğlu’nu makamında ziyaret eden Fikret Orman son dönemde yaşanan terör olaylarıyla alakalı tepkisini dile getirdi. Takımın durumu ve transfer süreci hakkında da konuşan Başkan Orman, Antalyaspor’un dost bir camia olduğunu Eto’o transferinde de aşırı derece de ısrarcı olmadıklarını söylerken takımın oyuncu kalitesinin hem Avrupa hem de lig için yeterli olduğuna değindi.

Caner Erkin’in sakatlığı konusunda da müjdeyi verdi. Oyuncunun bu ay için koşulara başlayacağını önümüzdeki ay içinde takımla antrenmanlara katılacağını söyleyerek mart ayında takımda olacağını belirtti.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.