banner388

Samsun'da Bir Kişi Başından Vurularak Öldürüldü

Samsun'da yaşanan olayda, 31 yaşındaki U.A. isimli şahıs başından vurularak öldürüldü.

Samsun'da Bir Kişi Başından Vurularak Öldürüldü

Samsun'da yaşanan olayda, 31 yaşındaki U.A. isimli şahıs başından vurularak öldürüldü.

06 Ocak 2017 Cuma 16:59
Samsun'da Bir Kişi Başından Vurularak Öldürüldü

 
Samsun’da U.A. (31) isimli genç adam av tüfeğiyle başından vurularak öldürülmesiyle ilgili 3 kişi yakalandı. 1 kişi ise aranıyor.

Olay 4 gün önce İlkadım İlçesi Selahiye Mahallesi Kibar Reis Sokak üzerinde meydana geldi. Yolda yürüyen U.A., plakası olmayan motosikletle gelen kimliği belirsiz, başlarında kask olan iki kişinin av tüfekli saldırısına uğradı. Açılan ateş sonucu başından ağır yaralanan Altuntaş, kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Şüpheliler ise kayıplara karıştı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan cinayet masası ekipleri, olay yerinin çevresinde bulunan 87 ev ve işyeri ile mobese kamerası görüntülerini inceledi. Polis olayda kullanılan motosiklet ile 1 av tüfeği, 1 kartuşu ormanlık alanda yakılmış halde buldu. İddiaya ğöre motosikletin şase numarasından, plaka ve tescil bilgilerine ulaşan polis, E.B.'ye (32) ait olduğunu belirleyip, şüpheliyi dün gözaltına aldı. Şüphelinin ifadesi ve yapılan çalışmalar sonucunda olayı azmettirdiği öne sürülen S.A. (28) ile suç delillerinin yok edilmesine yardımcı olan Ç.K. (25) yakalanarak gözaltına alındı. Olay sırasında av tüfeğini kullandığı belirlenen E.T.'nin (32) ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli bugün geniş güvenlik önlemleri altında üzerlerine çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi.
 

Son Güncelleme: 07.01.2017 17:04
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.