banner388

Karadeniz'de teröristlerin üzerinden cephane çıktı

Giresun'da öldürülen 2 teröristin üzerinde çok sayıda silah çıktı.

Karadeniz'de teröristlerin üzerinden cephane çıktı

Giresun'da öldürülen 2 teröristin üzerinde çok sayıda silah çıktı.

02 Haziran 2018 Cumartesi 09:55
Karadeniz'de teröristlerin üzerinden cephane çıktı

Giresun'un Güce ilçesinde güvenlik güçleri tarafından foto kapana yakalanan 2 terörist öldürüldü. Öldürülen teröristlerin üzerinden birçok silah, mühimmat ve gece görüş cihazı çıktı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Giresun İl Jandarma Komutanlığı şu ifadelere yer verdi;

“Güce ilçesinde Şehit j. Ord. Tek. Ast. Kd. Bçvş. Ahmet Eryılmaz operasyonu kapsamında görevlendirilen operasyon timi ile bölücü terör örgütü mensupları arasında silahlı çatışma yaşanmıştır. Çatışma esnasında herhangi bir zayiat verilmemiştir. Devam ettirilen operasyon kapsamında çatışma bölgesinde operasyon timleri tarafından Sores ve Berhudan kod adlı bölücü terör örgütü mensubu iki terörist silahlarıyla beraber ölü olarak ele geçirilmiştir. Bölücü terör örgütü mensuplarının üzerlerinden bir adet M16 P PT, bir adet AK 47 kaleşnikof PT, dört adet Rus tipi el bombası ve piyade tüfeklerinin ait mühimmat bir adet pulsar marka gece görüş cihazı, bir adet uzaktan kumandalı hazırlanmış EYP düzeneği ile değişik miktarlarda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Cumhuriyet savcısı tarafından bizzat olay yeri incelemesi yapılarak adli tahkikatı yürütülmektedir”

Son Güncelleme: 02.06.2018 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.