banner388

Karadeniz'de 2 terörist daha aranıyor

Karadeniz'de öldürülen 2 teröristin ardından diğer 2 teröristi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Karadeniz'de 2 terörist daha aranıyor

Karadeniz'de öldürülen 2 teröristin ardından diğer 2 teröristi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

02 Haziran 2018 Cumartesi 10:12
Karadeniz'de 2 terörist daha aranıyor

Giresun'un Güce ilçesinde öldürülen 2 teröristin nereli oldukları ve kimlikleri ortaya çıktı. Öldürülen Şorej kod adlı teröristin gerçek isminin Barış Coşkun ve Bitlisli olduğu öğrenilirken öldürülen diğer terörist Berhudan'ın gerçek isminin Bedrettin Çeliker ve Van nüfusuna kayıtlı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Şorej kod adlı terörist, aranan teröristler listesinde gri listede yer alırken örgütte bomba eğitimi aldığı ortaya çıktı. Şorej kod adlı teröristin çantasından çok sayıda patlayıcı ve PKK tarafından kendisine verilen bomba eğitimi aldığına dair belge bulundu.

2 TERÖRİST HALA ARANIYOR

Bölgede 4 terörist olduğu öğrenilirken teröristler 2'şerli gruplara dağıldı. Teröristlerin başında ise Türk Tarık kod adlı Barış Öner yer alıyor. 2 terörist öldürülürken diğer 2 teröristin yakalanması için bölgede geniş çaplı çalışma başlatıldı.

"ARAZİ ŞARTLARI ZOR""

Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, "Düne kadar bunlar çoğu yerde görülüyor, sıcak temas sağlanıyor ve yahut taciz ateşi edip kaçıyorlardı ama dün artık kaçamadılar ve 2 kişilik grup imha edildi. Gerçekten bu askerimize ve vatandaşımıza büyük bir moral oldu. Malum arazi şartlarımız çok zor ve özellikle bu aylarda da yoğun bir yeşillik var. 5 metre ötesini bile görme imkanı olmuyor. Terör örgütü mensupları da bunu kendi lehine kullanıyor. Burada askerimizin dikkati vatandaşlarımızın gördüğü her şeyi güvenlik güçleri ile paylaşması sonucu böyle bir başarı oldu ve gerçekten çok mutlu olduk" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-06-02 11:55:45

İHA diye bir şey mevcut, bu ihalarda Thermal de mevcut

Avatar
Can 2018-06-02 13:20:54

Burayı doğu zannettiler adamı karadenize dökerler