banner388

İsmail Köybaşı, Heyecanlı Olduğunu Söyledi

Fenerbahçeli futbolcu İsmail Köybaşı, heyecanını kaybetmek istemediğini ifade etti

İsmail Köybaşı, Heyecanlı Olduğunu Söyledi

Fenerbahçeli futbolcu İsmail Köybaşı, heyecanını kaybetmek istemediğini ifade etti

01 Mart 2017 Çarşamba 13:40
İsmail Köybaşı,  Heyecanlı Olduğunu Söyledi

Sarı lacivertli forma altında heyecanlı olduğunu söyleyen Köybaşı, bu heyecanını arkadaşlarına da vermek istediğini dile getirdi.

Fenerbahçe dergisine açıklamalarda bulunan İsmail Köybaşı,  Kasımpaşa karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıktığını söyleyen Köybaşı, "Kasımpaşa maçı seyircimizin önünde ilk 11’de çıkarak oynadığım ilk maç oldu. Bu, hasretini ve havasını beklediğim bir şeydi. Skor iyi değildi ama aidiyet ve özdeşleşme gibi çok önemli duygular hissettim, o maçta. Kendi adıma iyi performans ortaya koyduğumu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Verilen taktiklerin uygulandığını söyledi

Advocaat’ın verdiği taktikleri takım olarak uyguladıklarını söyleyen İsmail, "Sol bek olarak öncelikli vazifem defans yapmak ama tabii ki de sıkışan oyunda beklerin görevleri çok farklı oluyor. Bir adam eksiltip oyunu farklı alanlara çekerseniz oyun tamamen açılabilir. Aslında ben bu tarzda bir oyuncuyum. Hocamız daha çok görev yerinde sabit kaldırtan ve yeri geldiğinde hücuma doğru zamanda destek verdirtmek isteyenlerden. Ben de onları yapmaya çalışıyorum. Sonuçta hocamızın verdiği taktikler doğrultusunda hareket etmeliyiz. O’nun isteklerini de doğru uyguladığımızı düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Rekabet gelişimi sağlar

Rekabetin her zaman önemli olduğunu söyleyen İsmail Köybaşı, oyuncunun rekabet içerisinde kendisini görmesi gerektiğini söylerken futbolcunun gelişimi açısından oldukça önemli bir durum oluşturduğunu ifade etti.

Fenerbahçe forması ile çok heyecanlı olduğunu ve bu heyecanını bütün takıma yaymak istediğini söyleyen İsmail, “Fenerbahçe forması altında heyecanım çok fazla. Bu heyecanımı söndürmek istemiyorum ve bu şekilde sahada olmak istiyorum. Bu heyecanımı arkadaşlarıma da vermek istiyorum. Genelde heyecan katan ve mutluluk veren başarılı bir duruş gösteren bir İsmail olmak; benim Fenerbahçe’deki hedefim. Bu anlamda kendime güveniyorum ve yapabileceklerimin en iyisini yapmak istiyorum” açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 01.03.2017 13:45
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeIsmil Köybaşı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.