banner388

Fikret Orman Özür Diledi

Fikret Orman Özür Diledi

07 Şubat 2017 Salı 14:23
Fikret Orman Özür Diledi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, derbi sonrası söylemlerinden dolayı eleştiri almıştı.

Pazar günü oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada Türkiye Kupası’nın değerini küçülten açıklamalarda bulunması spor kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı.

Sponsorluk anlaşmasının imzalandığı törende konuşan Fikret Orman konuyla ilgili değerlendirmede bulunarak özür diledi.

İşte Fikret Orman’ın yapmış olduğu açıklama;

Spor kamuoyundan özür diliyorum

Üzüntüsünün maç skoru ile alakalı olmadığını belirten Orman, "İki takım ilk kez karşılaşmıyor. Ezeli rekabetin içinde olan şeyler. Bugünkü fotoğraflara bakıldığı zaman futbol konuşulmadığını görüyoruz. Tartışmalar da bu şekilde. Hocamla da dün konuştum. Bu fotoğrafların içinde Beşiktaş’ın olmasından dolayı üzüntü duruyoruz. Bizim bulunduğumuz yer, böylesine dev şirketlerle yapılan anlaşmalar olmalı. Dünyanın en güzel stadı, rakip taraftar gelmiş, çok kaliteli oyuncular var, hatta yanımda oturan evlatlarım sahadaydı. Onların bu şekilde anılması hiç iç açıcı şeyler değil. Bizim bu fotoğrafların içinde olmamamız gerekirdi. Birilerinin yanlış yapması, Beşiktaş’ı yönetenlerin yanlış yapması için sebep değildi. Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum" diye konuştu.

Bizim için öncelikli hedef lig ve Avrupa ligi

Orman, futbolun insanlara mutluluk vermesi için uğraştıklarını vurgulayarak, "Özenle seçilmiş pırlanta gibi bu çocukların, Türkiye’nin en önemli hocasının böylesine fotoğrafların içinde bulunması ehemmiyete neden olmuştur. Bende de hata var. Polemiklerin içine girmememiz gerekirdi. O gün için hizmet veren emniyet güçlerine teşekkür ediyorum, Fenerbahçe Kulübü’ne de Ziraat Türkiye Kupası’nda başarılar diliyorum. Bizim için öncelikli hedef zaten lig ve Avrupa Ligi’ydi. Buradan futbolcu kardeşlerime de şunu söylüyorum, iki kupayı da alacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 07.02.2017 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.