banner388

Feyzioğlu'na Göre Referandumdan....

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, yapılacak referandum oylamasında Hayır oyunun çıkacağını inandığını söyledi

Feyzioğlu'na Göre Referandumdan....

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, yapılacak referandum oylamasında Hayır oyunun çıkacağını inandığını söyledi

08 Şubat 2017 Çarşamba 17:41
Feyzioğlu'na Göre Referandumdan....

Bizim meselemiz

“Bu referandum, önümüze konulan bu anayasa paketi, bizim meselemizdir. Biz avukatız, biz barolarız, biz Türkiye Barolar Birliğiyiz.’’ Bu sözler Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’na ait.

Metin Feyzioğlu, referandum süreci içerisinde toplumu aydınlatma görevlerinin olduğuna değinerek milli ve vatansever duygularla ülkeye ve vatandaşa hizmet etmeleri gerektiğini söyledi. Memleketi yönetenlerin denetlenebilmeleri için adil bir düzenin sağlanabilmesinde kendilerinin de görevleri olduğunu belirten Feyzioğlu, TBB’nin bu anlamda sorumlu olduğunu dile getirdi.

Bize göre olumlu bir durum yok

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Nisan ayında yapılacak olan referandumda halkın kararını vereceğini bu nedenle kimsenin demogojiden yana tavır içerisinde olmaması gerektiğinin altını çizdi. Demokratik çizgilerde akla uygun bir düşünceler varsa konuşmaları gerekir fikrinde olan Feyzioğlu, kendilerinin düşüncesine göre olumlu bir durumun olmadığını söyledi.

Referandumdan hayır çıkacağına inandığını kaydeden Feyzioğlu "Nisan ayından sonra millet kendi geleceğine azim ve kararlılığına sahip çıktığı için milleti bundan sonra herkes dikkate almak zorunda kalacaktır. İktidar, Cumhurbaşkanı değişmeyecektir ama herkes milleti daha fazla dikkate alacaktır.”

Son Güncelleme: 08.02.2017 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.