banner388

En neşeli ''Ne mutlu Türk’üm'' videosu

Brezilyalı güzel Larrissa Gacemer’in sosyal paylaşım sitesinde yer alan videosu oldukça dikkat çekti

En neşeli ''Ne mutlu Türk’üm'' videosu

Brezilyalı güzel Larrissa Gacemer’in sosyal paylaşım sitesinde yer alan videosu oldukça dikkat çekti

03 Mayıs 2017 Çarşamba 16:02

1984 Brezilya doğumlu Larissa Gacemer, modellik hayatına 17 başladı.

 
Reklam kampanyaları çerçevesinde bir çok ülkede görev alan Brezilyalı güzel, 2011 yılında reklam çalışması için Türkiye’ye geldiğinde İstanbul defilesinde tanıştığı eski basketbolcu Burak Gacemer’le kısa süre sonra evlenme kararı aldı.

Türkiye’de bir çok yapımda yer alan Larissa Gacemer, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Görev aldığı projeler arasında Krem, O Hayat Benim, Yıldızlarda Kayar, Görümce adlı yapımlar bulunurken 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın sunmuş olduğu Survivor yarışmasında da Türk izleyicisinin karşısında yer almıştı. 

Videosu sosyal medyada beğeni topladı

Eşi Burak Gacemer ile Türkiye’de yaşayan ünlü güzel, sürpriz bir kararla Türk vatandaşı olmaya karar verdi. Bunu da sosyal medya hesabı instagramdan paylaşarak takipçilerine duyurdu. Videoda Türk vatandaşlığını seçtiğini anlatan Larissa Gacemer’in mutlu olduğu görünürken ‘’Ne Mutlu Türk’üm’’ sözleri oldukça beğeni topladı


 

Son Güncelleme: 03.05.2017 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.