banner388
banner390
banner410
banner408

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onların dolarları varsa bizim de Allahımız var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu kampanyalara kulak asmayın, onların dolarları varsa bizim de halkımız var, hakkımız var, Allahımız var” dedi.

banner269

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onların dolarları varsa bizim de Allahımız var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu kampanyalara kulak asmayın, onların dolarları varsa bizim de halkımız var, hakkımız var, Allahımız var” dedi.

10 Ağustos 2018 Cuma 11:25
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onların dolarları varsa bizim de Allahımız var

Doğu Karadeniz illerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı’na ait özel uçakla Ankara'dan Trabzon'a, daha sonrada helikopterle baba ocağı Rize’nin Güneysu ilçesine gitti.

Coşkulu kalabalık gece geç saatlerine kadar baba evine giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada “Bu saate kadar bizleri beklediniz. Bizlerde malum yoğun bir çalışma içinde yeni dönemin çalışmalarını yapıyoruz. Ülkemizi inşallah yeni döneme tekrar hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Bu vesileyle özellikle bölgemizde gerek Rize gerek Ordu, Giresun, Trabzon buralarda bir çok sel afetleri oldu. Bu afetlerde mağduriyetler yaşandı. Bu mağduriyetleri yaşayan tüm ailelere şahsım, milletim adına geçmiş olsun diliyorum. Bu mağduriyetlerin hepsini Allah’ın izniyle tabiî ki karşılayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Çok çalışacağız, çok koşacağız ve inşallah ülkemizi 81 vilayeti ile imar etmenin gayreti içinde olacağız. Şunu bilin bugün dünden daha iyi, Yarın bugün de daha iyi olacağız. Hiç endişeniz olmasın. Çeşitli kampanyalar yürütülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa, bizim de halkımız var, hakkımız var, Allahımız var. Bizler çok çalıştık, çok çalışıyoruz. 16 yıl önce neydik, bugün neyiz, daha iyi olacağız. İnşallah sizlere sabırlar diliyorum, gayret diliyorum ve çok çalışacağız, çok koşacağız. inşallah 2023’e farklı gireceğiz. Benim buna imanım var, inancım var. 24 Haziran’da siz bizi yalnız bırakmadınız. İnşallah Cumartesi günü saat 15.’de Rize’de halka hitap edeceğiz. Hep birlikte geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz. Bizlere dua edin. Ben de sizlere dua ediyorum" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından evine giderek istirahata çekildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2018-08-10 17:58:35

sayın başkan chp li falan değilim sizden ve mhp den tarafım, malesef kötü yönetimden kaynaklanıyor dövizin çıkması daha dur doğuş holding batmak üzere, ülker devlet bankalarından dünya kadar kredi aldı gitti yurt dışında godiva yı satın aldı sonra türkiyedeki hisselerini yurt dışına kaçırdı bunlar ayzılan çizilenler, makam aracı çokluğunda dünyanın ilk sıralarındayız, saraya bu zamana kadar 8 milyar dolar gömüldü malum 1000 küsür odalı, sonuççç yakında dolar 10 lira olur, merkez bankası rezervi 100 milyar falan değil net 20 milyar dolar, kimse amerikaya suç bulmasın, kötü ekonomi politikasının sonuçları bunlar, bunlar iyi günler.

Avatar
Bayar 2018-08-10 12:31:48

Iyi güzel demissin meydandakilerin bir güzel gazini almissin ama TL sadece Dolar karsisinda deger kaybetmiyorki tüm dünya para birimleri karsisinda deger kaybina ugruyor. Elbetteki Allah imiz var ve sana düsünme akil irade gibi kullanabilecegin yetenekler vermis bunlari kullanip sükrünü eda etsene muhterem.
Devlet Baskani ekonomi konusunda akil ve mantik disi aciklamalarda bulunuyorsa milli felaket zannimca fazla uzakta olamaz...

Avatar
Tayfun 2018-08-10 12:31:16

Ne zaman istifa etmeyi dusunuyor acaba dolari kac tl olmasi gerekiyor.

Avatar
Engin baş 2018-08-10 13:35:53

Bugun 20 bin dolar odemem var.Allah tan havale bekliyorum ....bizim Allah imiz var her daim var

Avatar
Engin baş 2018-08-10 12:57:38

ALLAH her zaman var reis.senin her zaman yanindayiz ama bu tarz kelamlar yakismiyor .Allah bizimle her daim ama oturupda Allah Allah demekle olmuyor bu isler .....

Avatar
samsun_55 2018-08-10 14:54:34

bu millet sana 24 haziran günü güvenerek yetki verdi bunlardan biri de benim ''meydanlarda bana yetki verin bakın nasıl faiz lobisi ve dövizle mücadele ediliyor göreceksiniz dedin'' icraat görmek istiyoruz laf ile olmuyor bu işler icraat

Avatar
Söylemez 2018-08-10 14:54:36

Allah herkesin Allah ı Allah çalışana veriyor reis yatana değil. Sana yakışmıyor bu söylemler Allah'ın Rahman sıfatı olduğu işin herkese veriyor ama çalışana daha çok..

Avatar
Söylemez 2018-08-10 14:55:45

Allah herkesin Allah'ı reis. Allah çalışana verir.